2 Φεβ 2010

Κατσικογιάννης: «Απόφαση του προέδρου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2013 αλλά και έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του που ακούει στο όνομα ΟΦΗ, εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης μιλώντας στο www.sport-fm.gr, λίγο πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για το Ηράκλειο της Κρήτης. Ο νεαρός μέσος αναφέρθηκε στον εξάμηνο δανεισμό του στους Κρητικούς, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την εικόνα της ομάδας του Ολυμπιακού μέχρι σήμερα.

Συνέντευξη στον Χρήστο Οικονόμου:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και αυτό μου δείχνει πως με εμπιστεύονται. Πλέον θα κοιτάξω να πάρω τις ευκαιρίες μου στον ΟΦΗ, να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Σκοπός μου είναι να μαζέψω εμπειρίες, να βελτιωθώ και να επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα και χαίρομαι που πλέον είμαι μέλος της. Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μένα», ανέφερε σχετικά με την υπογραφή του συμβολαίου του και τον δανεισμό του στον ΟΦΗ.

Σχετικά με το αν ήταν απόφαση του τεχνικού του Ολυμπιακού, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, τόνισε: «Ο κ. Μπάντοβιτς είναι ικανοποιημένος και με υπολογίζει όμως αυτό ήταν καθαρά θέμα του προέδρου. Ήταν δική του απόφαση να ανανεώσω και να φύγω δανεικός».

Για την φετινή εικόνα του Ολυμπιακού, δήλωσε: «Σίγουρα η χρονιά δεν είναι καθόλου καλή για μας. Μας επηρέασαν οι αλλαγές προπονητών. Ο καθένας είχε την δική του φιλοσοφία και αυτό μας έκανε να μην μπορούμε να δείξουμε αυτά που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω όμως πως τίποτα δεν έχει χαθεί και πως αν ο Ολυμπιακός είναι προσεκτικός μπορεί να εκμεταλλευτεί το δύσκολο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού».

Με τον Ζίκο στον πάγκο οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, πήραν αρχικά ευκαιρίες όμως στη συνέχεια χάθηκαν. Ο Γιώργος Κατσικογιάννης, πιστεύει: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και σίγουρα χρειάζονται παίκτες με εμπειρία. Ήταν καλό που αρκετοί από εμάς πήραν τις ευκαιρίες τους όμως τα αποτελέσματα χρειάζονται συνέχεια και αυτό τον οδήγησε στο να μην χρησιμοποιεί μικρούς σε ηλικία παίκτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES