23 Φεβ 2010

Αλλαγές με το μυαλό στον… Πανιώνιο

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ρόμα, στον επαναληπτικό της φάσης των «32» του Europa League. Ο Νίκος Νιόπλιας αναμένεται να κάνει τρεις με τέσσερις αλλαγές στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού», έχοντας στο μυαλό του τον αγώνα της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Βασικοί θα ξεκινήσουν ο Νίνης και ο Χριστοδουλόπουλος, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν ο Μαρίνος και ο Μπιέρσμιρ.

Ο Μακεδόνας τεχνικός θέλει κάποιοι παίκτες να πάρουν ανάσες, προκειμένου να είναι πιο «φρέσκοι» για το ματς κόντρα στους «κυανέρυθρους». Ο 45χρονος προπονητής θα δείξει τις προθέσεις του για την ενδεκάδα στη σημερινή (στην Παιανία) ή αυριανή (στο «Ολίμπικο») προπόνηση. Στόχων των «πρασίνων» είναι να πάρουν την πρόκριση για τους «16» του Europa League και μετά θα κοιτάξουν τις υποχρεώσεις τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στη διάθεση του προπονητή του «τριφυλλιού» βρίσκεται ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά χθες και τώρα είναι απολύτως καλά. Ωστόσο, ο κ. Νιόπλιας δεν θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή του αγώνα στη Ρώμη, για να τον έχει ετοιμοπόλεμο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση αντιμετωπίζει με ψυχραιμία και σύνεση τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Προτεραιότητα για τους «πράσινους» αποτελεί η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και η Ευρώπη περνάει σε δεύτερη μοίρα, όπως έχει τονίσει ο Νικόλας Πατέρας και συμφωνεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος.

«Πέρασε ο ΠΑΟΚ, κοιτάμε τη Ρόμα»

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο κ. Νιόπλιας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από όσα έδειξαν οι παίκτες του στο γήπεδο της Τούμπας: «Κάνατε μεγάλη προσπάθεια κόντρα σ' έναν δυνατό αντίπαλο και σε μία δύσκολη έδρα. Ημασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Βάσει της εικόνας έπρεπε να πάρουμε πολλά από αυτόν τον αγώνα και δυστυχώς δεν πήραμε τίποτα», τούς είπε και στη συνέχεια επέστησε την προσοχή στο παιχνίδι με τη Ρόμα:

«Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ πέρασε. Κοιτάμε τη Ρόμα τώρα. Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι, αλλά η ομάδα είναι πρώτη, είναι όλα στο χέρι μας και αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πιστέψετε στους εαυτούς σας. Δεν πρέπει να πέσει η ψυχολογία σας και η αυτοπεποίθησή σας. Εχετε μεγάλες δυνατότητες και μπορείτε να τα καταφέρετε στο πρωτάθλημα».

* Ο Νίκος Σπυρόπουλος την Κυριακή δεν θα αγωνιστεί για τελευταία φορά κατά του Πανιωνίου. Είναι το έβδομο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων από την ημέρα που πήρε μεταγραφή στους «πράσινους» και αυτή ήταν η συμφωνία.

Το πρόγραμμα του αγώνα στη Ρώμη

Αύριο στις 18:30 (ώρα Ιταλίας) θα μιλήσει ο Νίκος Νιόπλιας εν όψει του αγώνα με τη Ρόμα και η προπόνηση θα διεξαχθεί στο «Ολίμπικο» μισή ώρα αργότερα. Ο προπονητής της Ρόμα, Κλαούντιο Ρανιέρι, θα μιλήσει αύριο στις 12:30 το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η προπόνηση της ιταλικής ομάδας θα πραγματοποιηθεί στις 11:00. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει από τη Ρώμη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, που θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

* Την ερχόμενη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ, όπου θα κατατεθεί πρόταση για αύξηση του Μ.Κ. κατά 15 εκατ. ευρώ με τη συμμετοχή όλων των μετόχων. Το αν θα συμμετάσχουν όλοι ή όχι στην αύξηση σίγουρα έχει ενδιαφέρον, μια και μπορεί να αλλάξει και τις μετοχικές ισορροπίες στην ΠΑΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES