23 Φεβ 2010

«Σε καλό δρόμο του Μπλάνκο»

Τον ορισμό νέας διοίκησης, η οποία θα προκύψει στα μέσα Μαρτίου, θα πρέπει να περιμένει ο Ίσμαελ Μπλάνκο για τις τελικές συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ ως το 2013 (ή το 2014), όπως ενημερώθηκε ο εκπρόσωπός του στη συνάντηση που είχε τη Δευτέρα με τους Σταύρο Αδαμίδη και Νίκο Θανόπουλο. Ο μάνατζερ του «Ζορό», Γκουστάβο Οναΐντια, αλλά και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έλαβαν τα θετικά μηνύματα και θα κάνουν λίγη ακόμη υπομονή.

«Ήταν η πρώτη μου συνάντηση με τον νέο πρόεδρο και έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Μου είπε πως θα αναλάβει και επίσημα στις 15 Μαρτίου και αμέσως μετά θα με καλέσει για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του Μπλάνκο, οπότε φαντάζομαι ότι θα ξαναμιλήσουμε γύρω στα τέλη Μαρτίου», δήλωσε ο μάνατζερ του 27χρονου στράικερ και πρόσθεσε: «Τόνισα στον πρόεδρο πως ο Μπλάνκο έχει δεθεί με την ομάδα και θέλει να μείνει για πολλά χρόνια. Εξαρτάται από την ΑΕΚ η επίτευξη της συμφωνίας στα τέλη Μαρτίου. Γνωρίζει ποια είναι η επιθυμία του παίκτη, την έχει εκφράσει άλλωστε επανειλημμένως, και ποιες είναι οι απαιτήσεις μας».

Πληροφορίες αναφέρουν πως στον Μπλάνκο θα προταθεί συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου 700.000 ευρώ για τη διετία 2009-2011 και αύξηση για τη διετία 2011-2013 (περίπου 800.000 ευρώ). «Θεωρώ πως θα υπάρξει συμφωνία από τη στιγμή που αυτό επιθυμούν και οι δύο πλευρές. Από εκεί και πέρα και για να είμαστε καλυμμένοι σε περίπτωση που δεν συμφωνήσουμε, ζήτησα από τον πρόεδρο να μου θέσει μία τιμή πώλησης, ώστε να αναζητήσουμε πρόταση το καλοκαίρι και να βγει κερδισμένη και η ΑΕΚ από την πώλησή του. Ωστόσο δεν μου δόθηκε κάποια τιμή πώλησης. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος μου είπε πως δεν θα χρειαστεί, αφού είναι βέβαιος πως θα συμφωνήσουμε».

* Εφημερίδα της Αλγερίας («Competition») αναφέρει μετά την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, τη Βόλφσμπουργκ και τη Χοφενχάιμ, και η Κολωνία παρακολουθεί τον Τζεμπούρ.

Τα βρίσκουν για προπονητικό και συμφωνητικό

Τα τελευταία εμπόδια στη συμφωνία μεταξύ Σταύρου Αδαμίδη και Νίκου Νοτιά ξεπεράστηκαν και το αργότερο ως την Τετάρτη αναμένεται να υπογράψει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ των δύο και του Πέτρου Παππά για τους όρους με τους οποίους «παραδίδεται» η διοίκηση στον 36χρονο δικηγόρο. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και για τη σύμβαση της χρήσης του προπονητικού κέντρου στα Σπάτα, με το ετήσιο μίσθωμα να πλησιάζει-σύμφωνα με πληροφορίες-τις 700.000 ευρώ. Ποσό που είναι υπερδιπλάσιο του «ενοικίου» για τους Θρακομακεδόνες (312.000 ευρώ το χρόνο), αλλά πολύ μικρότερο από αυτό που είχε ζητηθεί αρχικά η «Μεσογαία». Το προπονητικό κέντρο των Σπάτων θα είναι έτοιμο στα τέλη Ιουνίου και η ΑΕΚ θα παραλάβει εγκαταστάσεις 1.200 τ.μ. και τρία γήπεδα (με εξέδρα στο βασικό). Τα δύο γήπεδα θα διατίθενται καθημερινά στην πρώτη ομάδα και το τρίτο στις ακαδημίες. Πρόθεση της ΠΑΕ είναι να κατασκευάσει με δικά της έξοδα και ένα γήπεδο 5Χ5.

* Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Γιάχιτς και αμφίβολη τη συμμετοχή του Νέμεθ, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, αρχίζει σήμερα η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES