18 Φεβ 2010

Σιόντης: «Χτυπάμε τελικό και πέμπτη θέση»

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν να εκπλήσσουν τους φιλάθλους είναι οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας. Ο Στέφανος Σιόντης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 δεν έκρυψε πως οι αργοναύτες» θα διεκδικήσουν με όλες τους τις δυνάμεις την πέμπτη θέση στη Σούπερ Λίγκα και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. «Δεν σκέφτομαι ακόμη τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο 22χρονος μεσοαμυντικός, που έχει αποκτηθεί δανεικός από τους «πράσινους».

Αναλυτικά, ο Στέφανος Σιόντης μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τη νίκη-πρόκριση επί του Πανιωνίου στο Κύπελλο: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Το γκολ που δεχτήκαμε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου μάς ξύπνησε, γι’αυτό και ανατρέψαμε το σκορ. Στην παράταση βοήθησε η αποβολή του παίκτη του Πανιωνίου, σταθήκαμε και τυχεροί και καταφέραμε να περάσουμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα».

Για τις αναμετρήσεις με τον Άρη στα ημιτελικά του θεσμού: «Ο Άρης είναι πολύ ποιοτική ομάδα και αυτό φαίνεται από τη βαθμολογική του θέση. Θα γίνουν δύο παιχνίδια τα οποία μπορούμε να τα χτυπήσουμε, τόσο στο ‘Κλεάνθης Βικελίδης’, όσο και στην έδρα μας».

Για τη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης στη Σούπερ Λίγκα: «Η ομάδα έχει ένα ευνοϊκό πρόγραμμα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές. Έχουμε πέντε ματς στην έδρα μας, όπου έχουμε πάρει και τους περισσότερους βαθμούς μας. Γιατί να μην διεκδικήσουμε και την πέμπτη θέση; Ο πρώτος στόχος ήταν η σωτηρία και από εκεί και πέρα να κοιτάξουμε ψηλότερα. Από τη στιγμή που καταφέραμε ουσιαστικά να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας, μπορούμε να έχουμε μεγαλύτερες βλέψεις».

Για το αν έχουν επηρεαστεί οι παίκτες από τις αλλαγές προπονητών: «Ένας ποδοσφαιριστής επηρεάζεται από μία αλλαγή προπονητή. Κάθε τεχνικός έχει τη δική του φιλοσοφία, τις δικές του απαιτήσεις και το δικό του τρόπο δουλειάς. Η ομάδα όμως χτίστηκε από την αρχή για να παίζει ένα στυλ παιχνιδιού και οι παίκτες που ήρθαν ταιριάζουν σε αυτό».

Για το μυστικό της καλής πορείας της Καβάλας: «Η Καβάλα διαθέτει πολύ καλό ρόστερ, ώστε ακόμη κι όταν έχει απουσίες βασικών παικτών, να βρίσκει λύσεις. Ταίριαξε η χημεία από το καλοκαίρι, γίναμε γρήγορα ένα καλό γκρουπ, δουλέψαμε σωστά στην προετοιμασία και για αυτό κάναμε καλό ξεκίνημα. Είδαμε πως μπορούμε να κοιτάξουμε κάθε ομάδα στα μάτια και αυτό βοήθησε την ψυχολογία μας για τη συνέχεια. Με εξαίρεση κάποια παιχνίδια, έχουμε σταθερά καλή πορεία από την αρχή της σεζόν».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι: «Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τι μπορεί να γίνει με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα έχω φιλοδοξίες, αλλά επειδή και η Καβάλα έχει ψηλούς στόχους, είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με την ομάδα. Υπάρχει αρκετός χρόνος τελειώνοντας τη σεζόν και μετά να αποφασίσουν οι δύο ομάδες και να δω κι εγώ τι μπορώ να θέλω».

Για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα: «Ο Παναθηναϊκός έχει την ατυχία να αντιμετωπίζει τη Ρόμα σε μία περίοδο φόρμας. Όμως έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει καλά παιχνίδια στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES