18 Φεβ 2010

«Δένει» τον Μπλάνκο

Η τακτοποίηση του ζητήματος της επέκτασης του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο αποτελεί προτεραιότητα της νέας διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Στον «Ζορό» θα προταθεί επέκταση συνεργασίας με αυξημένες αποδοχές και για το λόγο αυτό ο μάνατζέρ του, Γκουστάβο Οναΐντια, αναμένεται στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα. «Γνωρίζω ότι επιθυμία της διοίκησης και του νέου προέδρου είναι να μιλήσουμε για το μέλλον του Μπλάνκο, κάτι που θέλει πολύ και ο πελάτης μου», δήλωσε στην «Εξέδρα» ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού, που έχει εκφράσει κατ’επανάληψη την επιθυμία να μείνει για… πάντα στην ΑΕΚ. «Ο Μπλάνκο θέλει να μείνει. Το μόνο που τον απασχολεί είναι να εξασφαλίσει την οικογένειά του. Από ό,τι μπορώ να γνωρίζω, και η ΑΕΚ επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ίσμαελ», πρόσθεσε.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα προτείνει επέκταση συμβολαίου με καλύτερες αποδοχές και στον Νάτσο Σκόκο, αν και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να αποχωρήσει το καλοκαίρι. Αν φέρει κάποια καλή πρόταση, πιθανότατα θα παραχωρηθεί, αφού τον Ιούνιο του 2011 μένει ελεύθερος. Το ίδιο ισχύει και για τον Ράφικ Τζεμπούρ. Το προσεχές διάστημα για συζητήσεις θα κληθούν και οι Μαντούκα, Ζεράλντο και Λαγός, που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Θα τους προταθεί ανανέωση αλλά με ελαφρώς μειωμένες αποδοχές και είναι αμφίβολο, ειδικά για τον πρώτο, αν θα πουν το «ναι». Επίσης, θα γίνει μία τελευταία προσπάθεια απόκτησης του Ταχτσίδη, αλλά δύσκολα ο νεαρός μέσος θα χάσει την ευκαιρία να μεταγραφεί στην Τζένοα ως ελεύθερος.

Με υπογραφή Νοτιά

Στα χέρια του Νίκου Νοτιά βρίσκεται από την Τετάρτη το ιδιωτικό συμφωνητικό που θα υπογραφεί με τους Πέτρο Παππά και Σταύρο Αδαμίδη και με το οποίο οι δύο μέτοχοι θα αναθέτουν τη διοίκηση της ΠΑΕ στον 36χρονο δικηγόρο. Ο τελευταίος δεν θα αναλάβει ακριβώς εν λευκώ τα ηνία του συλλόγου, αλλά με κάποιους περιορισμούς που ζήτησε να μπουν ο Νίκος Νοτιάς. Το «διορθωμένο» κείμενο της τριμερούς συμφωνίας εξετάζεται από τον επιχειρηματία στη Νέα Υόρκη και αναμένεται να υπογραφεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Οι όροι δεν έχουν διαρρεύσει, παρά μόνο πως μέσα σε αυτό διατυπώνονται σαφώς όλα τα επί μέρους ζητήματα, κυριότερα εκ των οποίων είναι τα χρήματα που θα βάλουν οι μέτοχοι, το μερίδιο μετοχών που θα έχει ο καθένας και η σύμβαση για τη χρήση του προπονητικού κέντρου. Ο Σταύρος Αδαμίδης αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα και θα είναι την Κυριακή στα επίσημα του ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τον Άρη.

Αλλαγές εν όψει

Τις πρώτες του σκέψεις για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Άρη αποκάλυψε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τετάρτη. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός έδειξε πως προτίθεται να επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Αραμπατζή αντί του Σάχα, ο οποίος αντικατέστησε τον Έλληνα τερματοφύλακα στο διάστημα που αντιμετώπιζε τραυματισμό στον καρπό. Παράλληλα, οι Αραούχο, Καφές, Μαντούκα και Τζεμπούρ, που απουσίαζαν από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό για διαφορετικούς λόγους, αναμένεται να πάρουν και πάλι φανέλα βασικού.

Αρχικά στο προπονητικό διπλό ο προπονητής της «Ένωσης» χρησιμοποίησε τους Αραμπατζή, Γεωργέα, Καράμπελα, Μαϊστόροβιτς, Ζεράλντο, Γιάχιτς, Μάκο, Χέρσι, Σκόκο, Λεονάρντο και Μπλάνκο, αλλά στη συνέχεια πέρασε τον Αραούχο ως δεξί μπακ, τον Καφέ ως δεύτερο κεντρικό χαφ, τον Μαντούκα αντί του Χέρσι και τον Τζεμπούρ αντί του Λεονάρντο.

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Νέμεθ, που εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις στον αστράγαλο, ενώ σήμερα θα κριθεί η συμμετοχή του Λαγού, που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση με κάκωση στον αστράγαλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES