20 Φεβ 2010

Σισέ: «Χωρίς άγχος…»

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο δεύτερο παιχνίδι με τη Ρόμα για τη φάση των 32 του Europa League και να πάρει ο Παναθηναϊκός την πρόκριση δήλωσαν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Γιόσου Σαριέγκι στην ιστοσελίδα της UEFA.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση και τον τρόπο που αντιδράσαμε στην αναμέτρηση. Ήταν πολύ σημαντική νίκη, παρόλο που δεν τελείωσε τίποτα. Έχουμε πλέον ένα δύσκολο παιχνίδι στο Ολίμπικο», τόνισε ο Γάλλος στράικερ και και πρόσθεσε: «Δεν αγχωνόμαστε, παρόλο που η Ρόμα είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Είμαστε, όμως, και εμείς δυνατοί στα εκτός έδρας και θα πάμε εκεί με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση»!

Ο Γιόσου Σαριέγκι υποστήριξε ότι: «Η καρδιά μας μίλησε και νικήσαμε το παιχνίδι. Κάποιες φορές το ποδόσφαιρο είναι τρελό και χθες αποδείχτηκε. Νομίζω ότι μετά το πέναλτι που το παιχνίδι έγινε 2-1, ήμασταν λίγο τυχεροί και σημειώσαμε δύο γκολ. Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω πώς τα καταφέραμε, αλλά έγινε και μας έδωσε μεγάλη ώθηση για το παιχνίδι στην Ιταλία. Έχουμε την ευκαιρία να προχωρήσουμε και άλλο στη διοργάνωση, παρόλο που θα δυσκολευτούμε πολύ στη Ρώμη. Πιστεύουμε στις ικανότητές μας», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES