20 Φεβ 2010

ΑΕΚ: Παρόμοια συνταγή και με τον Άρη

Την επιτυχημένη συνταγή της Κομοτηνής σκοπεύει να ακολουθήσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και στο εντός έδρας ματς της 23ης αγωνιστικής με τον Άρη (21/2, 16:45). Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» ενδέχεται στην ενδεκάδα του να έχει δύο-τρεις αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό, αλλά θα ζητήσει ίδια εμφάνιση, ασφυκτικό πρέσινγκ και μεγάλη μαχητικότητα προκειμένου να ξεπεραστεί νικηφόρα και ο «σκόπελος» του Άρη.

Η μία αλλαγή θα είναι αναγκαστική με τον Σεμπαστιάν Σάχα να επανέρχεται έπειτα από καιρό κάτω από τα δοκάρια της ομάδας ενώ και ο Ραφίκ Τζεμπούρ επιστρέφει εξίσου…. «αναγκαστικά» μια και με τον διεθνή επιθετικό η εικόνα της ΑΕΚ μεταμορφώνεται αυτόματα προς το καλύτερο.

Φαίνεται πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει καταλήξει στο σχήμα και στους «11» που θα ξεκινήσουν τον αγώνα με τον Άρη. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει να γεμίσει το κέντρο του καθώς γνωρίζει ότι αυτό είναι το δυνατό σημείο των Θεσσαλονικιών. Καφές, Μάκος αλλά και Γιάχιτς θα βρεθούν στη μεσαία γραμμή την Κυριακή, ενώ και ο Ραφίκ Τζεμπούρ επιστρέφει στην ενδεκάδα αφού ξεπέρασε οριστικά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Γαλλοαλγερινός θα πλαισιώσει τους «ανεβασμένους» Σκόκο και Μπλάνκο ενώ και η αμυντική τετράδα θα παραμείνει ίδια. Μαϊστόροβιτς και Ζεράλντο το αμυντικό δίδυμο, Αραούχο και Καράμπελας στα άκρα με τον Σάχα κάτω από τα γκολπόστ, από τη στιγμή που ο Αραμπατζής δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Όσον αφορά αυτούς που έμειναν εκτός αποστολής είναι οι… συνήθεις ύποπτοι. Νέμεθ, Γκερέιρο, Ενσαλίβα, Γιαχάγια, Ρίκκα, Άρσε και ο στρατευμένος Ταχτσίδης. Η Ένωση θέλει να συνεχίσει με νίκη μετά το «διπλό» της Κομοτηνής και να κάνει για πρώτη φορά φέτος την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της και σε αυτό αναμένεται να έχει την υποστήριξη του κόσμου της. 25.000 με 30.000 φίλαθλοι θα βρεθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου και οι παίκτες του «Ντούσκο» δεν θέλουν να χάσουν την ευκαιρία μετά από καιρό και θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν και μετά το ματς με την εμφάνιση τους.

Ανανεώσεις με... εκπτώσεις

Παράλληλα, θεωρείται βέβαιο ότι οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι θα κληθούν να διαπραγματευτούν τον επόμενο μήνα. Από την ΠΑΕ προκύπτει ότι για τους Μαντούκα, Ζεράλντο, Λαγό, υπάρχει διάθεση ανανέωσης, με μειωμένες όμως αποδοχές. Κάτι αντίστοιχο ίσως συμβεί και με τον Σεμπαστιάν Σάχα. Για τον Αργεντινό πάντως δεν υπάρχει και... τρελή επιθυμία, μια και οι εμφανίσεις του Γιάννη Αραμπατζή έχουν καλύψει το κενό του.

Τα ονόματα που... καίνε ωστόσο, τη διοίκηση, είναι αυτά της επιθετικής τριπλέτας της. Σκόκο, Μπλάνκο και Τζεμπούρ που είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας και όι διοικούντες επιθυμούν να τους κρατήσουν ασχέτως αν μπορούν να φέρουν μεγάλα οικονομικά ωφέλη στο σύλλογο. Για τους δύο Αργεντινούς θα γίνει μεγάλη προσπάθεια να συνεχίσουν να φορούν τα "κιτρινόμαυρα", όπως και για τον Τζεμποούρ, αν και δεν θα αρνηθούν σε μία πρόταση απόκτησης των δικαιωμάτων του Γαλλοαλγερινού, ιδιαίτερα αν κάνει καλές εμφανίσεις στο Μουντιάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES