8 Φεβ 2010

Δεν χάνεται ο τίτλος

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την έδρα της ΑΕΛ με το επιβλητικό (3-0) και διατήρησε την διαφορά των έξι βαθμών που τον χωρίζει από τον Ολυμπιακό. Πανηγυρικό κλίμα στις τάξεις των «πρασίνων» που δηλώνουν βέβαιοι για την κατάκτηση του τίτλου. Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ο Τζιμπρίλ Σισέ που πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και έφτασε τα 17 συνολικά. «Έτσι πρέπει να παίζει ένας επίδοξος πρωταθλητής» το μήνυμα του Νίκου Νιόπλια.

Το σημαντικότερο βήμα

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που υποστήριζαν πως αν οι «πράσινοι» περνούσαν με νίκη από το Αλκαζάρ θα έκαναν ίσως το αποφασιστικότερο βήμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ο Τζιμπρίλ Σισέ, έπειτα από μερικές εβδομάδες αφλογιστίας, πήρε τους συμπαίκτες του από το χέρι και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο «διπλό». Ο Γάλλος σούπερσταρ με δύο πανομοιότυπα γκολ έφτασε τα 17 στο φετινό πρωτάθλημα και έδειξε να βρίσκει και πάλι τον εαυτό του. Οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν μετά το παιχνίδι στα αποδυτήρια και έπειτα και από αυτή την επικράτηση, άπαντες στο «τριφύλλι» εκτιμούν πως πολύ δύσκολα θα χαθεί αυτός ο τίτλος. Κάτι άλλωστε που φάνηκε και από τις δηλώσεις των ίδιων των πρωταγωνιστών.

Καραγκούνης: «Έτσι μέχρι το τέλος»

Ο Γιώργος Καραγκούνης τόνισε από τη μεριά του πως «έχουμε ακόμα εννέα παιχνίδια. Έχουμε ένα αβαντάζ έξι βαθμών και αυτό μας βοηθάει όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και για την Ευρώπη. Θα μπορούμε να δούμε τα ματς με τη Ρόμα από διαφορετική οπτική γωνία, με μεγαλύτερη συγκέντρωση. Η Ρόμα είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης και για να τη νικήσεις και να πάρεις την πρόκριση χρειάζεσαι τη μεγαλύτερη δυνατή συγκέντρωση. Οι έξι βαθμοί μπορεί να λένε πολλά, μπορεί και τίποτα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο καλά όπως το τελευταίο διάστημα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, έχουμε και τον μεγάλο μας αντίπαλο στην έδρα μας και η διαφορά που έχουμε αλλά και η εικόνα που παρουσιάζουμε μας δίνουν αυτοπεποίθηση».

Οσον αφορά το αν ο Παναθηναϊκός έχει να φοβηθεί κάτι, ο αρχηγός των «πρασίνων» ήταν ξεκάθαρος. «Οχι, δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι, αρκεί να παίζουμε καλά», ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Καβάλα είπε πως «δεν έχει σημασία που μας πλήγωσε στον πρώτο γύρο. Εμείς θέλουμε τους τρεις βαθμούς που θα μας δώσουν και καλή ψυχολογία για τον αγώνα με τη Ρόμα. Είμαστε φιλόδοξοι και θα μας δώσουν καλή ψυχολογία. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, θέλουμε να συνεχίσουμε σε όλους τους θεσμούς και επιθυμούμε να νικήσουμε και τη Ρόμα».

«Αφήστε τους να μας κυνηγάνε»

Κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος είχε ο Κώστας Αντωνίου. Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ πήγε στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και είπε στους παίκτες πως «κάνατε μεγάλη εμφάνιση και πετύχατε σπουδαία νίκη. Συγχαρητήρια. Δείξατε ότι είστε η καλύτερη ομάδα. Τώρα αφήστε τους να μας κυνηγάνε». Ο Κώστας Αντωνίου, μάλιστα, μίλησε τηλεφωνικά και με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νίκο Πατέρα, ο οποίος μετέφερε τα συγχαρητήριά του σε παίκτες και τεχνική ηγεσία τόσο για τη νίκη όσο και για την εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λάρισα.

Κουζέν: «Μεγάλος επιθετικός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζιμπρίλ Σισέ ο Ντανιέλ Κουζέν. «Είναι πολύ καλός παίκτης. Πέτυχε δύο ωραία γκολ, καθοριστικά για το παιχνίδι, αφού ήταν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Απέδειξε ότι είναι μεγάλος επιθετικός», τόνισε ο επιθετικός της ΑΕΛ για τον σούπερσταρ του «τριφυλλιού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES