8 Φεβ 2010

Με Ντούσαν μέχρι το τέλος…

Στο τιμόνι της ΑΕΚ, τουλάχιστον έως το τέλος της περιόδου, θα είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με τον εν δυνάμει πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη, με τον οποίο συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα. Ο 36χρονος δικηγόρος κατέστησε σαφές στον προπονητή πως εκτιμά και σέβεται το έργο του, τον διαβεβαίωσε πως έχει τη στήριξή του και η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως το καλοκαίρι. Με τη λήξη της περιόδου κι εφόσον ο Σταύρος Αδαμίδης θα έχει αναλάβει επίσημα καθήκοντα προέδρου, οι δύο πλευρές θα έχουν νέα συνάντηση, στην οποία λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα και τον τρόπο που έκλεισε η σεζόν, θα αποφασίσουν για το μέλλον.

Ο Σταύρος Αδαμίδης θα βρίσκεται το βράδυ στο Λονδίνο για τις τελικές επαφές με τη «Morgan Stanley» για την εξόφληση του ομολογιακού δανείου, έναντι περίπου 3 εκατ. ευρώ. Νωρίτερα τη Δευτέρα είχε συνάντηση με εκπροσώπους της εταιρείας «Μεσογέα ΑΕ» για το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Εκτός μέχρι νεωτέρας ο Γκερέιρο

Από τον ιό της λοιμώδους μονοπυρήνωσης έχει προσβληθεί ο Ρότζερ Γκερέιρο, όπως διαπιστώθηκε μετά τις αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο ήπαρ και τη σπλήνα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα υποβάλλεται σε εβδομαδιαίο αιματολογικό έλεγχο και μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του οργανισμού του θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ. Εκτιμάται πάντως πως σε μερικές εβδομάδες θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση. Η κατάστασή του αντιμετωπίζεται χωρίς αντιβιοτικά και με αποχή από τη σωματική δραστηριότητα.

Αντίστοιχο πρόβλημα είχε και ο Ριβάλντο στο διάστημα που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δύο μήνες. Ο ιός αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ή την καριέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Σημειώνεται πως δεν υπάρχει ουσιαστικός κίνδυνος μετάδοσης του ιού στους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα προφυλαχθούν αν τηρούν τους βασικούς κανόνες υγιεινής.

Το ιατρικό ανακοινωθέν αναφέρει:

Ο ποδοσφαιριστής Ρότζερ Γκερέιρο έχει προσβληθεί από ιό της ομάδας ιών της λοιμώδους μονοπυρήνωσης, με διαταραχές των ηπατικών δεικτών και συνοδό σπληνομεγαλία. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβάλλεται σε εβδομαδιαίο αιματολογικό έλεγχο. Μέχρι να επανέλθουν σε φυσιολογικές τιμές οι ηπατικοί δείκτες και σε φυσιολογικές διαστάσεις ο σπλήνας, ο αθλητής θα πρέπει να απέχει από αθλητικές δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES