8 Φεβ 2010

ΠΑΟΚ: Με προβλήματα κόντρα στον ΠΑΣ

Ημέρα ξεκούρασης και ανασυγκρότησης ήταν η Δευτέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο και ο τρόπος με τον οποίο χάθηκαν δύο βαθμοί στο ματς με τον Ηρακλή έχουν επηρεάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, που στρέφουν την προσοχή τους στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Στο παιχνίδι αυτό ο Φερνάντο Σάντος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Κοντρέρας και Βιτόλο, ενώ ο τελευταίος μετά την αποβολή του και δεδομένου ότι είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή κίτρινων καρτών στο συγκεκριμένοι ματς, θα χάσει και το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπρούνο Τσιρίλο, η κατάσταση του οποίου έχει παρουσιάσει βελτίωση μετά τη θλάση που είχε υποστεί στα τέλη του 2009.

Βιτόλο: «Έκανα ζημιά»

Απαρηγόρητος είναι ο Βιτόλο μετά την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ανόητα στο ματς με τον Ηρακλή. «Είμαι πολύ λυπημένος. Δεν ξέρω πως έγινε. Σήκωσα το χέρι μου και δέχθηκα την κάρτα. Ξέρω ότι ήταν μεγάλη ζημιά για την ομάδα μου. Ο προπονητής ξέρει πως δεν το ήθελα», τόνισε ο Ισπανός μεσοαμυντικός και πρόσθεσε: «Νιώθω πολύ άσχημα, είναι δύσκολο και σκληρό να μην μπορώ να βοηθήσω στα επόμενα δύο ματς. Εύχομαι να περάσουν οι εβδομάδες αυτές και να επιστρέψω στα παιχνίδια. Κι εγώ δεν ξέρω τι να κάνω στο τέλος της εβδομάδας από την στιγμή που δεν θα παίζω».

Ημέρα μνήμης

Το μνημόσυνο του Παναγιώτη Κατσούρη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 12:30 στη γέφυρα του μοιραίου δυστυχήματος στη Θέρμη, όπου πριν από 12 χρόνια ο συμπαίκτης του Θοδωρή Ζαγοράκη είχε χάσει τη ζωή του. Στην τελετή θα παραστούν το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES