9 Φεβ 2010

Αλήθειες ή ψέματα;

Μπορεί ο Ράφικ Τζεμπούρ, με χθεσινοβραδινή γραπτή του δήλωση μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΑΕΚ, να διαψεύδει όσα φέρεται να δήλωσε σε εφημερίδα της Αλγερίας σε βάρος του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ωστόσο στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης, του αποδίδονται ακόμη πιο σκληρά λόγια για τον Σερβοέλληνα τεχνικό.

«Η σχέση μου με τον προπονητή δεν έχει βελτιωθεί. Όμως, προτιμώ να λειτουργώ επαγγελματικά. Επέστρεψα για το συμφέρον της ομάδας αλλά και επειδή ο πρόεδρος υπολογίζει πολύ σε μένα. Επιπλέον, η ομάδα αρνήθηκε την παραχώρησή μου τον χειμώνα. Μετά την επιστροφή μου στην ομάδα τα πράγματα έχουν αλλάξει επειδή ο προπονητής με χρειάζεται. Τα αποτελέσματα της ομάδας έχουν βελτιωθεί έκτοτε. Αλλά διαβεβαιώνω ότι ο προπονητής είναι "λίγος" στην τακτική. Προσωπικά, δεν έχω επαφή μαζί του», αναφέρει, σύμφωνα με την αλγερινή εφημερίδα ο «τρομοκράτης».

Παράλληλα, ο Τζεμπούρ επιβεβαιώνει πως έφτασε μια ανάσα από την Άιντραχτ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. «Είχα διάφορες προτάσεις από Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία. Αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ αρνήθηκε την παραχώρησή μου, παρά τις επαφές που είχαν προχωρήσει με μια γερμανική ομάδα. Δεν δέχτηκε η ΑΕΚ να με δώσει και ο πρόεδρος είπε: "Στην ΑΕΚ υπάρχουν ο Τζεμπούρ και οι υπόλοιποι. Πρόκειται για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, της οποίας τη φανέλα σχεδόν φόρεσα. Θα ήθελα να παίξω στο γερμανικό πρωτάθλημα, μου ταιριάζει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στη χθεσινή του συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη, όπου αποφασίστηκε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας τουλάχιστον έως το καλοκαίρι, εξέφρασε τα παράπονά του για τα κρούσματα απειθαρχίας στα αποδυτήρια της ομάδας και τη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις που φερόταν να έκανε ο Τζεμπούρ στην εφημερίδα της πατρίδας του. Ο 36χρονος δικηγόρος είπε στον 62χρονο προπονητή να πάρει τα μέτρα που ο ίδιος κρίνει απαραίτητα για να λύσει το πρόβλημα, έχοντας την πλήρη στήριξή του σε ό,τι αποφασίσει. Η χθεσινή δήλωση-διάψευση εκ μέρους του Τζεμπούρ ήρθε προφανώς μετά από παρέμβαση της διοίκησης.

Νέα σύμβαση για το προπονητικό

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας με την εταιρεία «Μεσογαία» για το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ. Η νέα σύμβαση που θα υπογραφεί θα έχει σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την προηγούμενη, καθώς θα παρέχει στην «Ένωση» τρία κι όχι δύο γήπεδα προς χρήση. Τα δύο εξ αυτών θα παραδοθούν μάλιστα για προπονήσεις στο τέλος της τρέχουσας περιόδου. Το ενοίκιο θα είναι της τάξεως των 700.000 ευρώ ετησίως, υπερδιπλάσιο δηλαδή αυτού στους Θρακομακεδόνες (320.000 ευρώ). Ωστόσο οι ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ η ΠΑΕ θα εξοικονομήσει χρήματα από τη μεταφορά των γραφείων της από το Μαρούσι στα Σπάτα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ παράλληλα θα διατηρεί το δικαίωμα μετά από μία περίοδο ετών που θα οριστεί να αποκτήσει την κυριότητα των εγκαταστάσεων από τον Νίκο Νοτιά έναντι ενός λογικού αντιτίμου.

* Ο Σταύρος Αδαμίδης βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στο Λονδίνο. Μέχρι την Τετάρτη αναμένονται οι ανακοινώσεις για τη συμφωνία με τη «Morgan Stanley» για την αποπληρωμή του ομολογιακού δανείου έναντι 3,2 εκατ. ευρώ, ενώ έως το τέλος της εβδομάδας ο 36χρονος δικηγόρος θα αναλάβει κι επίσημα χρέη προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES