23 Ιαν 2010

This is …Τρίπολη!

Ο Αστέρας φέτος δεν αστειεύεται και θα παλέψει μέχρι τέλους για τα πλέι οφ. Το απέδειξε και κόντρα στον Πανιώνιο, με τη νίκη του 2-0 στην Τρίπολη, που τον εδραιώνει στην πέμπτη θέση μετά από 19 αγωνιστικές στη Σούπερ Λίγκα.

Πρώτη νίκη μετά από πέντε αγώνες για τον Εργοτέλη, 1-0 τον Λεβαδειακό.

Στις 19.00 παίζουν Λάρισα-Ηρακλής. Αύριο τα ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Ιανουαρίου

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 2-0
(11', 37' Βίλτσες)

Εργοτέλης – Λεβαδειακός 1-0
(64' Ορφανός)

Λάρισα – Ηρακλής 0-0 (Σε εξέλιξη)

Διαβάστε την ανάλυση του Κώστα Μιαούλη για τα παιχνίδια της Κυριακής

Κυριακή 24 Ιανουαρίου

Ατρόμητος – Καβάλα (14:30 ΝOVA)

Ο Ατρόμητος έπαιξε 120 λεπτά στο Κύπελλο με τον ΠΑΣ Γιάννενα και αυτό ίσως αποτελέσει έναν παράγοντα κόπωσης για την ομάδα του Δώνη. Από την άλλη η Καβάλα προχώρησε στην προσθήκη του Ντιέ την Παρασκευή ενώ αναμένεται να ντεμπουτάρει και ο Γκβοζντένοβιτς στο Περιστέρι. Θετικό είναι για τους «Αργοναύτες» πως επιστρέφει ο Ντομπρασίνοβιτς. Αυτή τη στιγμή η Καβάλα δεν δείχνει τόσο φρέσκια επιθετικά, αλλά πάντα είναι ικανή για τη ζημιά. Από την άλλη ο Ατρόμητος θέλει να πάρει και αυτό το παιχνίδι για να πατήσει πιο δυνατά στην προσπάθεια παραμονής. Ο Κωνσταντινέας διευθύνει, είχε σφυρίξει στο ματς των γηπεδούχων με τον Λεβαδειακό (3-0).

Πανθρακικός – Ξάνθη (14:30 ΝOVA)

Η Σκόντα Ξάνθη θα πάει στην Κομοτηνή για ένα «διπλό» που θα την απομακρύνει αρκετά, από οποιεσδήποτε περιπέτειες. Βέβαια το ματς μπορεί να γίνει και δύσκολο και πονηρό. Για τη φιλοξενούμενη θα λείπουν οι Ζίεντσουκ, Φλίσκας και Στίνγκα. Ο Πανθρακικός ίσως να έχει ένα κίνητρο, λόγω του ότι πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά σίγουρα δεν έχει την δυναμική και το κίνητρο για το παιχνίδι. Πάντως για να μην μπει σε μπελάδες η Σκόντα θα πρέπει να σκοράρει και ίσως όχι μόνο μια φορά. Ο Παπασταμάτης δεν έχει φέρει «διπλό» σε κανένα παιχνίδι του φέτος.

Άρης – Παναθηναϊκός (16:45 ΝOVA)

Ο Άρης πήρε διά πυρός και σιδήρου και με εύνοια ένα «διπλό» που ίσως να μην άξιζε με βάση την εικόνα του ματς, αλλά αυτό που μετράει είναι το τρίποντο. Δίχως τον Ναφτί βέβαια είναι άλλη ομάδα. Ο Άρης όμως έχει να θυμάται την έξοχη εμφάνιση που είχε πραγματοποιήσει στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ και το πέναλτι του Κάμπορα που δεν του είχε δοθεί στο τέλος. Ο Παναθηναϊκός αν περάσει και από το «Βικελίδης» θα έχει πιάσει την κούπα. Ο Νίνης εξαιρετικά αμφίβολος, εκτός ο Σιμάο, μάλλον ξεκινάει ο Χριστοδουλόπουλος και σύστημα 4-3-3 από τον Νιόμπλια.
Ο Σπάθας για τους προληπτικούς έχει διευθύνει το 2-1 του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ και το «διπλό» των «πράσινων» μέσα στο Καυταντζόγλειο, όπου ο Παναθηναϊκός είχε παράπονα για το πέναλτι που έγινε στον Λάζαρο από τον Κοβαλέφσκι. Από την άλλη όμως και ο Άρης δεν έχει χάσει στα ματς του με αυτόν διαιτητή.

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00 ΝOVA)

Η ΑΕΚ πήρε στην αποστολή τον Σκόκο, έστω κι αν του λείπουν προπονήσεις, υπήρξε και αυτό το θέμα με τον τραυματισμό του (ο οποίος πάντως έχει συνδεθεί καλώς ή κακώς με την επιθυμία του να φύγει από την «Ένωση») και γενικώς το κλίμα δεν είναι και το πιο ήσυχο. Πλην της Λάρισας η ΑΕΚ ποτέ δεν κέρδισε με διαφορά 2 γκολ, αντίπαλο στο ΟΑΚΑ. Σε εκείνο το παιχνίδι ρέφερι ήταν ο Παμπορίδης, από τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν ότι δεν θα φάνε…πιστολιά. Ο ΠΑΣ πήρε παλικαρίσια πρόκριση στην παράταση, τον καθάρισαν στεγνά με τον Άρη, ενώ ο allenatore είναι έτοιμος να ρίξει μέσα όλα τα καλά όπλα, όπως οι Αράς, Μενδρινός, Ντάσιος και Σίσιτς. Αν η «Ένωση» δεν προσέξει, μπορεί να πάθει ζημιά.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (19:00 ΝΕΤ)

Θα θυμάστε πως είχαμε επισημάνει πως αν δεν ερχόταν το αποτέλεσμα στην Καβάλα, θα άνοιγε νέος κύκλος προπονητολογίας. Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Ζίκο «τελείωσε» και το δίδυμο των επικίνδυνων αποστολών επέστρεψε. Ο Μήτρογλου και ο Γκαλέτι θα είναι απόντες στην αποστολή όμως είναι και ο Ντάτολο, επιστρέφει και ο Ντουντού και η συσπείρωση θα παίξει τον ρόλο της. Δύσκολα τα πράγματα πάντα για τον ΠΑΟΚ όταν κατεβαίνει στην Αθήνα, αν λείψει και ο Ίβιτς θα έχει πρόβλημα ο «Δικέφαλος» βαθμολογικά. Αν είχε μείνει ο Ζίκο, πιθανώς θα κουβεντιάζαμε σε διαφορετική βάση, αλλά τώρα ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στη νίκη. Ο Δαλούκας έχει κάνει δύο ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα που τελείωσαν άσοι, είχε το Χ του Ολυμπιακού στα Γιάννενα, αλλά και τη νίκη του 2-1 στο ΟΑΚΑ σε βάρος της ΑΕΚ. Ο Θεσσαλός ρέφερι έχει 5 Χ σε οκτώ ματς. Θυμηθείτε πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχτεί γκολ εδώ κι έξι ματς Πρωταθλήματος.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Ηρακλής - Καβάλα 16:45 ΝOVA
ΠΑΣ Γιάννινα - Λάρισα 16:45 ΣΚΑΪ
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 19:00 ΝOVA

Κυριακή 31 Ιανουαρίου

Λεβαδειακός - Αστ. Τρίπολης 14:30 ΝOVA
Πανθρακικός – Εργοτέλης 14:30 ΝOVA
SKODA Ξάνθη - Άρης 14:30 ΝΕΤ
Πανιώνιος - Ολυμπιακός 16:45 ΝOVA
Παναθηναϊκός - Α.Ε.Κ. 19:00 ΝOVA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES