23 Ιαν 2010

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Με Αράς και απουσίες στο ΟΑΚΑ

Με τον Σαλίμ Αράς αναχώρησε η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα το μεσημέρι του Σαββάτου για την Αθήνα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής μες την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί στη 18αδα των «κυανόλευκων» και στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (δεν έπαιξε) αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα. Κόντρα στην «Ένωση».

Ο Νίκος Αναστόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Λάμπρο Βαγγελή (ενοχλήσεις στη λαγοκνημιαία ταινία), Εστεμπάν Μπουχάν (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) και Ιμπραίμα Μπακαγιόκο (πρόβλημα στον δικέφαλο). Αντίθετα, ο Γιώργος Ντάσιος ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Οι Ηπειρώτες με τη σημερινή (23/1) προπόνηση ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και στη συνέχεια ανακοινώθηκε η αποστολή. Αυτήν αποτελούν οι: Ελευθερόπουλος, Σικαλιάς, Αράς, Ντιμπαλά, Μπαϊστόροβιτς, Σκαρντουέλι, Σίσιτς, Σενόνε, Ανδράλας, Καζναφέρης, Κανακούδης, Κοντογουλίδης, Κούσας, Κώτσιος, Μενδρινός, Μιχαλόπουλος, Ντάσιος, Σαϊτιώτης, Τζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES