23 Ιαν 2010

Β’ Εθνική: Μεγάλο διπλό στην Κρήτη ο Διαγόρας

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Διαγόρας Ρόδου, που στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Β’ Εθνική, «άλωσε» το «Θ. Βαρδινογιάννης». Οι Ροδίτες επικράτησαν του ΟΦΗ με σκορ 1-0 (54’ Τριανταφύλλου). Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος αποβλήθηκε, αλλά η ομάδα του Γιώργου Φοιρού άντεξε στην πίεση που δέχτηκε από τους γηπεδούχους.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο που έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική μεγάλη νίκη στην Δράμα, αυτή τη φορά ήταν μάλλον μοιραίος για τους Κρητικούς, αφού έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο τερματοφύλακας Βελλίδης που πραγματοποίησε πολλές σπουδαίες επεμβάσεις. Οι Ροδίτες, που με τη νίκη τους αυτή έφτασαν στους 30 βαθμούς και ''έπιασαν'' τον ΟΦΗ στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, είχαν και δύο δοκάρια σε διάστημα τεσσάρων λεπτών (31' Ρούσεφ, 35' Τριανταφύλλου). Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Νίκου Γκουλή, από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Ηρακλείου.

ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (78' Χαραλαμπάκης), Πίτσος, Νατσούρας, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Οργκανίστα, Κιάσσος (67' Περογαμβράκης), Ζορμπάς (57' Βλόνταρτσικ), Ογκουνσότο, Αγρίτης.

Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Δήμου, Μπριλάκης, Σαλαμαστράκης, Κωνσταντινίδης (34' λ.τ Μπακομήτρος), Ρούσεφ (83' Χατζής), Χρήστου, Τριανταφύλλου, Κατερίνης (46' Σπάρταλης), Ταραχούλσκι, Τσιάτσιος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πασχάλης, Πρέντζας (Ηπείρου)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

23/10/2010
ΌΦΗ – Διαγόρας 0-1 (54' Τριανταφύλλου)

24/10/2010 15:00
Ηλιούπολη – Δόξα Δράμας
Παναιτωλικός – Πιερικός
Εθνικός Αστέρας – Αγροτικός Αστέρας
Αιγάλεω – Καλαμάτα
Εθνικός – Ιωνικός
Ρόδος – Θρασύβουλος

25/10/2010 18:00
Κέρκυρα – Ολυμπιακός Βόλου

25/10/2010 17:00
Αναγέννηση Καρδίτσας – Πιερικός

Δείτε τη βαθμολογία της κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES