23 Ιαν 2010

ΑΕΚ: Το ξέκοψε ο Παππάς!

Αμετακίνητος στα όσα έχουν γίνει γνωστά από τους μετόχους της ΑΕΚ όσον αφορά την πώληση του Νάτσο Σκόκο σε άλλη ελληνική ομάδα παρουσιάστηκε ο Πέτρος Παππάς σε επαφή που είχε με τους μάνατζερ του Αργεντινού, οι οποίοι του ζήτησαν να συναντηθούν εντός της ημέρας μαζί του.

Ο βασικός μέτοχος της ΠΑΕ τούς τόνισε ότι, ακόμη κι αν συναντηθούν σήμερα, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη συγκεκριμένη υπόθεση. Η διοίκηση της «Ένωσης» έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πωλείται ο 25χρονος άσος και ο κ. Παππάς φέρεται να ζήτησε από τους εκπροσώπους του να ξεχάσουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Από την πλευρά του, ο Σκόκο αποφεύγει τις σχετικές συζητήσεις στα αποδυτήρια και την υπόθεσή του χειρίζονται οι νόμιμοι του εκπρόσωποι. Εν τω μεταξύ, πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συζήτησε με τον παίκτη και τον ρώτησε αν μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

«Πονάω ακόμα, αλλά λιγότερο από χθες (σ.σ.: προχθές) και θα προσπαθήσω να τα καταφέρω. Πιστεύω ότι θα παίξω», ήταν η απάντηση του Αργεντινού. Ο 62χρονος προπονητής τον ρώτησε αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα, ο Σκόκο απάντησε αρνητικά και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Σκέψεις για Ταυλαρίδη

Την περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη ενδέχεται να εξετάσει η ΑΕΚ, αφού ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν. Οι «κιτρινόμαυροι» θα φροντίσουν να μάθουν τις απαιτήσεις του 30χρονου παίκτη και αν επιθυμεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το παράθυρο να γίνει κάποια μεταγραφή την περίοδο του Ιανουαρίου είναι ανοιχτό και αν προκύψει μία τέτοια περίπτωση κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να την κινηθεί για την πραγματοποίησή της.

Αποδεσμεύσεις και δανεισμοί

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα οι διοικούντες την ΑΕΚ θα έχουν συναντήσεις με τους εκπροσώπους του Χουανφράν και του Άρσε, τους οποίους θέλουν να αποδεσμεύσουν. Ο Ισπανός έχει βαρύ συμβόλαιο και στην «Ένωση» θα προσπαθήσουν να τον αποζημιώσουν με όσον το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Όσον αφορά τον Αργεντινό, μέχρι την Τρίτη να έρθει ο πατέρας του παίκτη και θα γίνει γνωστό αν τον θέλει η Σαν Λορέντζο.

Εν τω μεταξύ, η Ραπίντ Βουκουρεστίου κατέθεσε πρόταση στην ΑΕΚ, από την οποία ζητά την παραχώρηση του Ιορντάκε με τη μορφή δανεισμού έναντι 20.000-30.000 (έχοντας ορίσει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι). Όπως έγινε γνωστό, οι Ρουμάνοι θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με το μικρότερο δυνατό κόστος. Από την πλευρά της, η «Ένωση» θέλει να γλιτώσει κάποια χρήματα από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν αγωνίζεται αρκετά. Αρκετά σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση του 25χρονου μέσου.

Υπάρχει απόκλιση

Σε καλό κλίμα προχωρούν οι συζητήσεις της ΑΕΚ με την Morgan Stanley για τον διακανονισμό του ομολογιακού δανείου της ΠΑΕ, που με τους τόκους ανέρχεται στα 6,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η απόκλιση στις διαπραγματεύσεις παρέμεινε και το θέμα θα επανεξεταστεί την ερχόμενη Δευτέρα. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τα χρήματα που ζητά πολυεθνική τράπεζα και τα όσα προτείνουν οι «κιτρινόμαυροι».

Όπως αναφέρει η «SportDay» το deal δείχνει ότι θα κλείσει στα 3,9 εκατ. ευρώ (με μια νέα συμφωνία που θα περιλαμβάνει και μπόνους), την ώρα που οι μέτοχοι της ΠΑΕ και ο Σταύρος Αδαμίδης που τους εκπροσωπεί φέρονται να επιθυμούν κάτι καλύτερο, ένα διακανονισμό στα 3,3 με 3,5 εκατ. ευρώ. Η μεταβατική περίοδος ορίστηκε να λήξει στις 18 Φεβρουαρίου και τότε θα προκύψει η «επόμενη μέρα», αν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις που θα επισπεύσουν τις διαδικασίες.

Παίζεται του Σκόκο…

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του Νάτσο Σκόκο στον αυριανό (19:00, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προτίθεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Αραμπατζή και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Γεωργέα, Μαϊστόροβοιτς, Γκέντσογλου και Καράμπελα. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάκος και ο Καφές, έχοντας στα πλάγια τον Σκόκο (ή τον Χέρσι δεξιά) και τον Μαντούκα (αριστερά). Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Μπλάνκο και ο Τζεμπούρ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σάχα, Μανωλάς, Λεονάρντο, Παυλής, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Λαγός και Ιορντάκε. Εκτός έμειναν οι Ενσαλίβα (δέχεται να αποχωρήσει άμεσα, μόνο όμως αν βρει ομάδα στο εξωτερικό), Νέμεθ, οι τιμωρημένοι Αραούχο, Γιάχιτς και οι τραυματίες Ζεράλντο και Ταχτσίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES