19 Ιαν 2010

"Έσπασε" το αήττητο σερί της ομάδας της Κατερίνης...

"Έσπασε" το αήττητο σερί της ομάδας της Κατερίνης...Ο Νέιθαν Μπερνς με δύο τέρματα (66’, 76’) χάρισε τη νίκη στους «Φαίακες» που μάχονταν κατά του Πιερικού στην Κατερίνη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της δεύτερης Εθνικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν χάρη σε τέρμα του Θάνου στο 18'. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 40 βαθμούς με αυτή τους τη νίκη και αύξησαν τη διαφορά τους στους οκτώ βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου.

Το παιχνίδι:

Ο Πιερικός υποδεχόταν στην Κατερίνη την πρωτοπόρο Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να μη σπάσουν το σερί των έξι αγώνων χωρίς ήττα και να συνεχίσουν, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τους «Φαίακες». Το πρώτο μέρος δεν διεκδικεί αξιώσεις ποιότητας, δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο Πιερικός έφτασε πρώτος κοντά στο γκολ με τον Χατζηζήση, ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, με τη μπάλα να τραντάζει το δοκάρι του Αποστολίδη. Όμως, στην επαναφορά, ο Μακρής από το ύψος του πέναλτι, δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα. Κάτι τέτοιο έγινε όμως οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Θάνος εκμεταλλεύτηκε αδύναμο διώξιμο των αμυντικών της Κέρκυρας και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ. Ως τη λήξη του πρώτου μέρους, το παιχνίδι συνεχίστηκε χωρίς να έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο.

Ο Μπάμπης Τεννές στην επανάληψη πέρασε στο παιχνίδι τον Ρεπερνέ στη θέση του Λαμπρόπουλου, για να ενισχύσει το κέντρο της ομάδας του. Η Κέρκυρα πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα χέρια της και κατάφερε να ισοφαρίσει σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή. Ο Λουρένσο πλάσαρε στο δοκάρι του Καρακούτση και στην επαναφορά ο Μπερνς ισορρόπησε το παιχνίδι. Ο Αυστραλός ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς στο 76ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο τέρμα, βγαίνοντας μόνος μπροστά στον Καρακούτση και πλασάροντας εύστοχα. Ως τη λήξη του αγώνα δεν άλλαξε κάτι και το αήττητο σερί της ομάδας της Κατερίνης έσπασε, ενώ η Κέρκυρα πέρασε από τη δύσκολη έδρα της Κατερίνης χωρίς απώλειες.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πιερικός(Σούλης Παπαδόπουλος): Καρακούτσης, Χατζηζήσης,Τασίδης, Εξουζίδης(81' Ρέγες), Γιαζιτζόγλου, Μακρής, Κοντεών, Παντελιάδης, Φρέντρικς, Θάνος(68' Κωνσταντινίδης), Όλγκιν(73' Γκουγκουλιάς)

Κέρκυρα(Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Ιωάννου, Βενέτης, Κοντοδήμος, Φλαβίνιο(81' Μακρυδημήτρης), Μπέρνς, Λαμπρόπουλος(46' Ρεπερνέ), Παρασκευαϊδης, Τσίγκας, Γκουστάβο, Λουρένσο

Διαιτητής: Μήτσιος(Ηπείρου)
Βοηθοί: Ναλμπάντης, Σιδηρόπουλος(Κιλκίς)
Γήπεδο: ΔΑΚ Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES