20 Ιαν 2010

ΑΕΚ: Προ των πυλών η ρήξη!

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο μελλοντικός πρόεδρος της ΑΕΚ είχε πολλές συναντήσεις χθες στα γραφεία της ΠΑΕ, αλλά μόνο τυχαίο δεν θεωρείται το γεγονός ότι δεν είχε τετ-α-τετ με τον Σερβοέλληνα προπονητή. Όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 36χρονος δικηγόρος αναχώρησε το βράδυ για το Λονδίνο, όπου θα κάνει τις τελευταίες αλλά κρίσιμες συζητήσεις με τη Morgan Stanley για το θέμα του ομολογιακού δανείου, σημείο-κλειδί στο σχέδιο της «επόμενης ημέρας». Από την πλευρά του, ο Ντούσκο πληροφορήθηκε από τις εφημερίδες την επιτροπή ελέγχου και από πλέον γίνεται ξεκάθαρο ότι βρίσκεται υπό πίεση.

Ο κ. Αδαμίδης δεν στηρίζει τον 62χρονο τεχνικό και μαζί με τους υπόλοιπους μετόχους θα τους εξυπηρετούσε ο Μπάγεβιτς να παραιτούνταν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Παρόλα αυτά, ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν προτίθεται να παραιτηθεί και όλα δείχνουν ότι επίκειται... σύγκρουση. Ο επικείμενος πρόεδρος της ΑΕΚ αναμένεται να επιστρέψει μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και την Κυριακή θα παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Το επόμενο διάστημα ο κ. Αδαμίδης θα συναντήσει τον Μπάγεβιτς και εκείνο που θέλουν όλοι είναι να διεξαχθεί σε «καλό κλίμα» η συζήτηση (με την ελπίδα της παραίτησης ως ανάληψη ευθυνών). Τις επόμενες ημέρες θα κριθούν τα πάντα γύρω από το θέμα του προπονητή. Όπως αναφέρει η «SportDay», η παραμονή του Ντούσκο μέχρι το καλοκαίρι θα θεωρηθεί πολύ μεγάλη έκπληξη.

Όσον αφορά τη Morgan Stanley, οι μέτοχοι της ΑΕΚ οφείλουν να καταβάλουν για το ομολογιακό δάνειο κοντά στα 6,2 εκατ. ευρώ, όμως υπάρχει σημαντική πιθανότητα να κλείσει η συμφωνία στα 3,9 εκατ. ευρώ (αν και οι μέτοχοι θα ήθελαν να «κατεβάσουν» το τίμημα στα 3,3 έως 3,5 εκατ. ευρώ). Την υπόθεση χειρίζεται προσωπικά ο κ. Αδαμίδης και θα προσπαθήσει να ξεπεραστεί το ζήτημα εντός της εβδομάδας, προτού αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ.

Οσο για τη στήριξη που θα έχει ο 36χρονος δικηγόρος από τους μετόχους, οι οποίοι άφησαν επί μήνες την ΠΑΕ χωρίς χρηματοδότηση, με αποτέλεσμα να γιγαντωθεί η κρίση, είναι βέβαιος ότι θα τηρήσουν την υπόσχεσή τους και θα καταβάλουν μέσα στους επόμενους τέσσερις μήνες το «δυνατό» ποσό των 15 εκατ. ευρώ. Και με τον τρόπο αυτόν η ΠΑΕ θα μπει χωρίς υποχρεώσεις τη νέα σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES