19 Ιαν 2010

ΠΑΟ: Ίσως να μην πάει για στόπερ

Μειώνονται οι πιθανότητες ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει κάποιον στόπερ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Κι αυτό γιατί οι παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Νιόπλιας είτε δεν παραχωρούνται από τις ομάδες τους, είτε έχουν πολύ υψηλές τιμές.

Οι «πράσινοι» έχουν ψηλά στη λίστα τους τον «Κάτα» Ντίας, όμως οι διοικούντες τη Χετάφε δεν συζητούν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Αργεντινό αμυντικό με τη μορφή δανεισμού. Για το συγκεκριμένο θέμα, ο αθλητικός διευθυντής της ισπανικής ομάδας, Τόνι Μουνιόθ, ήταν ξεκάθαρος, με δηλώσεις του στη «SportDay»: «Επαναλαμβάνω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουμε δανεικό τον Κάτα Ντίας. Είναι ένας παίκτης που υπολογίζουμε και αν είναι να πάρουμε κάποια απόφαση, πρέπει να έχουμε κι εμείς κάποιο κέρδος. Αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας είναι μόνο οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, ειδικά στο Κύπελλο (σ.σ.: η Χετάφε παίζει με τη Μαγιόρκα στις 20 το πρώτο ματς, στις 27/1 η ρεβάνς για την πρόκριση στα ημιτελικά) και δεν κοιτάμε ούτε αν θα δώσουμε ούτε αν θα πάρουμε παίκτη», ανέφερε.

Εφόσον δεν προχωρήσει του Ντίας, το «τριφύλλι» δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση κάποιου (αμφιβόλου αξίας) ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά τον Ντουγκλάο, υπάρχει καλή άποψη για την αξία του παίκτη, αλλά το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου (ως Βραζιλιάνος) είναι αρνητικός παράγοντας.

Εν τω μεταξύ, ο αθλητικός διευθυντής της Ζενίτ, Μαξίμ Μιτροφάνοφ, δήλωσε στη «SportDay»: «Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται η κουβέντα για τον Μέιρα από τη στιγμή που και εμείς και αυτός θέλουμε να μείνει στην ομάδα και ο Παναθηναϊκός δεν μας έχει ενοχλήσει καθόλου ούτε έχει καταθέσει προσφορά. Για ποια πρόταση ρωτάτε; Δεν υπάρχει πρόταση».

Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη. Πάντως, είναι αρκετά πιθανό το «τριφγύλλι» να προχωρήσει ως έχει μέχρι το τέλος της σεζόν και να αναζητήσει το καλοκαίρι τον στόπερ «Killer».

* Αν η Μοζαμβίκη δεν νικήσει τη Νιγηρία αύριο και αποκλειστεί, τότε ο Σιμάο αναμένεται μέχρι το Σάββατο να έρθει στην Ελλάδα. Αν αυτό συμβεί ο Νιόπλιας θα τον πάρει στην αποστολή του αγώνα με τον Αρη και θα τον κρατήσει στον πάγκο. Στην ενδεκάδα επιστρέφουν οι Κατσουράνης, Σισέ, Λέτο, που εξέτισαν την ποινή τους, στο 4-3-3 του Νιόπλια.

* Αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Σιένα την καριέρα του παρουσιάζεται ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Πριν από περίπου 20 μέρες η ιταλική ομάδα είχε ζητήσει δανεικό τον διεθνή μπακ-χαφ, όμως οι «πράσινοι» απάντησαν αρνητικά και από τότε δεν υπήρξε κάποια νέα επαφή.

* Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με δήλωσή του τόνισε ότι στο εξής θα απαγορευτούν οι μετακινήσεις οργανωμένων οπαδών μετά τα όσα έγιναν προχθές σε Καβάλα, Γιάννενα. Ετσι, ακυρώνεται πλέον η παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στο κυριακάτικο ματς με τον Άρη (αν και είχαν εξασφαλιστεί 900 εισιτήρια για τους «πράσινους»).

* Αύριο αναμένεται να επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός εξέτισε την ποινή του στο ματς με τον Πανθρακικό, αλλά εξακολουθεί να έχει πόνους στην πλάτη από το χτύπημα που δέχθηκε στο ματς Κυπέλλου με τον Πιερικό. Χθες ο 23χρονος παίκτης μετείχε στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, όμως στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

* Το «τριφύλλι» αρχικά του έδινε το 50% των χρημάτων που ήταν να πάρει στο πρώτο εξάμηνο του 2010 αν έμενε και ο Τεν Κάτε ζητούσε όλα τα χρήματα. Στην τελευταία επαφή ο Παναθηναϊκός του πρόσφερε το 67% και ο Τεν Κάτε έπεσε στο 80% των χρημάτων, ενώ απείλησε ότι θα απευθυνθεί στη FIFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES