31 Δεκ 2009

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Ενδιαφέρον για Γκουστάβο

Στον Αστέρα Τρίπολης έχουν αφήσει να διαρρεύσει πως δύσκολα θα γίνει κάποια μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο, ωστόσο οι Αρκάδες δεν σταματούν να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών. Ο Γκουστάβο Βερονέζι Νακαράτο της Κέρκυρας είναι το νέο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο.

Ο Βραζιλιάνος δεξιοπόδαρος αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί άνετα και στα χαφ και αποτελεί βασικό «γρανάζι» της Κέρκυρας τα τελευταία χρόνια. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά του βήματα στη Μποταφόγκο. Στην συνέχεια πέρασε από τις Γκάμα και Γιουβέντους του Σάο Πάολο. Το 2004 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ακράτητου όταν βρισκόταν στην Β΄ Εθνική και το 2006 μετακόμισε στην Κέρκυρα.

Πληροφορίες από το νησί αναφέρουν πως υπήρξε διερευνητική κρούση από τους ανθρώπους του Αστέρα για τον 27χρονο άσο, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, το πρόγραμμα την Τετάρτη (30/12) περιελάμβανε διπλή προπόνηση, ενώ την Πέμπτη (31/12) οι παίκτες θα έχουν οικογενειακό διπλό όπου ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος θα δοκιμάσει σχήματα και παίκτες ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES