31 Δεκ 2009

«Τρελαμένος» ο Μπάγεβιτς

«Τρελαμένος» ο Μπάγεβιτς Τα όσα διαρρέουν για πρόθεση των μετόχων να τον απομακρύνουν συν το γεγονός ότι το αίτημα του για συνάντηση έπεσε στο κενό, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στον Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Ο Σέρβος προπονητής δε θέλει προς το παρόν να πει τίποτα για αυτό το θέμα. Δε δείχνει επηρεασμένος στις προπονήσεις και δεν μιλάει σε κανέναν από όσους επικοινωνούν μαζί του, για το μέλλον του. Μόνο στους δικούς του ανθρώπους εξωτερικεύει τις σκέψεις του και αυτές, τη δεδομένη στιγμή, έχουν να κάνουν με το ενδεχόμενο αντίδρασης του μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ο τεχνικός της Ένωσης είχε ζητήσει από μέτοχο της ΠΑΕ να γίνει συνάντηση τις προηγούμενες μέρες, προκειμένου να συζητηθούν κάποια πράγματα. Το αίτημα του, όμως, δεν έγινε δεκτό. Στη συνέχεια διάβασε ότι οι μέτοχοι έχουν αποφασίσει να τον αντικαταστήσουν και από τη στιγμή που εμφανίστηκε αυτό το δημοσίευμα κανείς από την ΠΑΕ δεν επικοινώνησε μαζί του για να το διαψεύσει. Γεγονός που του προκάλεσε έντονο προβληματισμό και εκνευρισμό.

Επισήμως, βέβαια, ο Μπάγεβιτς ασχολείται μόνο με το πώς θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά, αλλά ανεπισήμως ετοιμάζεται για να μιλήσει κι αυτός, θέλοντας να περάσει στην αντεπίθεση. Εκτός κι αν υπάρξουν εξελίξεις που φέρουν τούμπα τα πράγματα και τον ηρεμήσουν. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν μοιάζει και εξαιρετικά πιθανό αυτή τη στιγμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES