31 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Λούα Λούα ο πρώτος

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει πλέον και τυπικά ο Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος φορ πέρασε το πρωί της Πέμπτης (31/12) από τα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με προοπτική επέκτασης δύο ετών. Ο Αφρικανός άσος επιστρέφει στο λιμάνι ενάμιση χρόνο μετά την αποχώρησή του, αλλά επειδή υπολείπεται των συμπαικτών του σε φυσική κατάσταση, αναμένεται να χρειαστεί περίπου έναν ακόμη μήνα για να είναι σε θέση να προσφέρει.

Η ανακοίνωση με την οποία ολοκληρώθηκε η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στη χειμερινή περίοδο είναι η ακόλουθη:
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της, για έξι μήνες με οψιόν ανανέωσης δύο ετών, με τον ποδοσφαιριστή Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα».

Έτοιμος ο αντι-Μπεν Αρφά

Οι μέρες περνούν, οι δυσκολίες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χατέμ Μπεν Αρφά είναι δεδομένες και ο Ολυμπιακός-παρότι δεν έχει καταθέσει τα όπλα για την απόκτηση του Γάλλου αριστερού εξτρέμ-είναι υποχρεωμένος να κοιτά κι αλλού. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει γνωστή την πρότασή τους στη Μαρσέιγ και θα περιμένουν άλλες 48 ώρες την απάντηση τόσο της γαλλικής ομάδας, που θέλει να αποκομίσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί από ενδεχόμενη πώλησή του, όσο και από τον ίδιο τον παίκτη. Σε περίπτωση που το σίριαλ δεν έχει αίσιο τέλος, οι πρωταθλητές έχουν ήδη προχωρήσει σε επαφές με άλλον παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση και θα προκαλέσει αίσθηση στον κόσμο. Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για μη κοινοτικό και για το λόγο αυτό έχει «παγώσει» η υπόθεση του Μπούτου, καθώς υπάρχει μόνο μία θέση ξένου διαθέσιμη στο ρόστερ.

Στη λίστα του Ζίκο υπάρχουν δύο συμπατριώτες του (που δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο). Ο λόγος για τον 29χρονο αριστερό μεσοεπιθετικό Ούγκο και τον 24χρονο αριστερό χαφ Ελίας. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί σε 13 ομάδες στη διάρκεια της καριέρας του, ενώ έπαιξε σε Μεξικό, Ιαπωνία και Πορτογαλία (με την Μπελενένσες). Την προηγούμενη διετία φόρεσε τη φανέλα της Σάο Πάουλο (25 συμμετοχές και 4 γκολ τη σεζόν που τελείωσε), προ ημερών έμεινε ελεύθερος και φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Γκρέμιο. Ο δεύτερος αγωνίζεται στην Κορίνθιανς (31 συμμετοχές και 3 γκολ τη σεζόν που τελείωσε) και τα δικαιώματά του ανήκουν στην εταιρεία μάνατζερ «Traffic».

Προλαβαίνει ο Μέλμπεργκ

Αρκετές ελπίδες υπάρχουν να αγωνιστεί απέναντι στην ΑΕΚ ο Όλοφ Μέλμπεργκ. Ο Σουηδός αμυντικός είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και η θεραπεία του εξελίσσεται πολύ ικανοποιητικά, με συνέπεια ο Ζίκο να αισιοδοξεί πως θα τον έχει στη διάθεσή του την Τετάρτη. Καμία ανησυχία δεν υπάρχει για τα μικροπροβλήματα τραυματισμών των Ζαϊρί, Μαρέσκα και Ντουντού, ενώ Ντάρμπισαϊρ και Λεντέσμα προπονήθηκαν χθες σε έντονους ρυθμούς, αλλά λόγω του μεγάλου διαστήματος απραξίας δεν υπολογίζονται για το ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου. Ο Ζίκο διαπίστωσε με ικανοποίηση πως κανείς παίκτης του δεν επέστρεψε υπέρβαρος από τις διακοπές, αλλά τελικώς αποφάσισε να γίνει προπόνηση και την Πρωτοχρονιά, για να βρει ρυθμό η ομάδα του.

Μήτρογλου: «Έκανα τη σωστή επιλογή»

Δικαιωμένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Κώστας Μήτρογλου σε γερμανική εφημερίδα. «Έκανα τη σωστή επιλογή. Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε περισσότερο για μένα και δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα, παρότι είχα προτάσεις από γερμανικές ομάδες. Έπρεπε να δουλέψω σκληρά για να καθιερωθώ κι αυτό έκανα. Σήμερα ανταμείβονται οι κόποι μου και είμαι πλέον βασικός», τόνισε ο διεθνής άσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES