31 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Λύση για το τώρα, όχι για το αύριο

Αποφασισμένοι να κλείσουν τις «τρύπες» που υπάρχουν στο σύλλογο είναι οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πρόθεσή τους είναι με ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ να καλύψουν τις υποχρεώσεις και το άνοιγμα για την τρέχουσα περίοδο, προκειμένου αυτή να ολοκληρωθεί ομαλά. Στο σχέδιο περιλαμβάνεται η νέα ρύθμιση του ομολογιακού δανείου, προκειμένου να «σβηστούν» τα 5,7 εκατ. ευρώ που βαραίνουν μονίμως την ΠΑΕ, αλλά και η αποπληρωμή του χρέους της «Empire». Το ερώτημα που γεννάται όμως είναι τι θα συμβεί μετά το τέλος της περιόδου, από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος «σωτήρας» στον κιτρινόμαυρο ορίζοντα…

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έχουν ανακοινωθεί τα μέτρα που θα ληφθούν για την επόμενη μέρα της ομάδας, όπως ανέφερε και η ανακοίνωση την οποία υπέγραφε ο μεγαλομέτοχος Νίκος Νοτιάς. Ο τελευταίος προτιμήθηκε να βγει μπροστά προκειμένου να φύγει το βάρος από τους ώμους του Πέτρου Παππά, ο οποίος είχε χθες «θερμό» τετ-α-τετ με περίπου 50 αγανακτισμένους οπαδούς της ομάδας. Ο τελευταίος εγγυήθηκε πως θα βγει η σεζόν δίχως προβλήματα και τόνισε πως υπάρχει συμφωνία με 1-2 ανθρώπους που θα βάλουν χρήματα στην ομάδα, αλλά και κάποιον που θα μπει στη διοίκηση.

Στο μεταξύ, μέσω δικηγορικού γραφείου εστάλη εξώδικο στον Χαράλαμπο Κοζώνη με το οποίο καλείται να σταματήσει να ασχολείται με την ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούν δικαστικά εναντίον του. Δεν αποκλείεται ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας να αντιδράσει δημοσίως.

Θέμα Μπάγεβιτς

Ανεξάρτητα με τις διοικητικές εξελίξεις, οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε μία σοβαρή συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στις τάξεις τους υπάρχει δυσαρέσκεια για την πορεία της ομάδας και τη στάση του προπονητή στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Έτσι αναμένεται να του ζητηθούν εξηγήσεις, αλλά και να τεθούν όροι συνεργασίας ανάμεσά τους. Ο 62χρονος προπονητής ενημερώθηκε μέσω του Τύπου για τις προθέσεις των μετόχων και φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος μιλώντας με ανθρώπους του περιβάλλοντός του. Ο ίδιος έχει επίσης πολλά παράπονα από τη διοίκηση και τους μετόχους και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί τελικώς το διαζύγιο.

Συμμετείχε στο «διπλό» ο Τζεμπούρ

Η επιστροφή του Ράφικ Τζεμπούρ στις υποχρεώσεις της ΑΕΚ δεν φαντάζει πλέον μακρινή. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε χθες τον Αλγερινό φορ στο προπονητικό διπλό ως παρτενέρ του Ισμαέλ Μπλάνκο, όταν ο Κρίστιαν Νέμεθ αποχώρησε για να συνεχίσει θεραπεία. Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές μπορούν πλέον και πάλι να συνεργαστούν και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα ο «τρομοκράτης» να βρεθεί σε αποστολή της ομάδας για επίσημο παιχνίδι.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ούγγρος φορ νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στον αστράγαλο όταν τον πιέζει και η συμμετοχή του παραμένει αμφίβολη στο ντέρμπι της 6ης Ιανουαρίου με τον Ολυμπιακό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χρησιμοποίησε με τους βασικούς τον Αραμπατζή ως τερματοφύλακα και μπροστά του τους Αραούχο, Καράμπελα, Γιάχιτς και Μαϊστόροβιτς. Ο Καφές με τον Μάκο είναι οι επικρατέστεροι για αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους ήταν Σκόκο (δεξιά), Μαντούκα (αριστερά) και ο Νέμεθ πίσω από τον Μπλάνκο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός αποφάσισε να δώσει ρεπό ανήμερα της πρωτοχρονιάς στους παίκτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES