30 Δεκ 2009

ΠΑΟ: Αν τον βρει…

Περιορισμένες είναι οι επιλογές του Παναθηναϊκού για την απόκτηση στόπερ με τα στοιχεία που αναζητεί ο Νίκος Νιόπλιας. Ο Εμάνουελ Πόγκατετς που κάλυπτε τις απαιτήσεις του τεχνικού των «πρασίνων» δεν είναι υπό παραχώρηση, όπως κατέστησε σαφές ο μάνατζέρ του. Εκτιμάται πως με μία προσφορά της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ η Μίντλεσμπρο δεν θα έλεγε «όχι» στην πώλησή του, ωστόσο δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο για ποδοσφαιριστή που σε έξι μήνες μένει ελεύθερος. Δεν αποκλείεται ο Αυστριακός άσος να απασχολήσει και πάλι το «τριφύλλι» εν όψει του καλοκαιριού.

Πλέον όμως στον Παναθηναϊκό ασχολούνται με άλλες περιπτώσεις αμυντικών. «Βρείτε τον αμυντικό που θέλετε και θα προσπαθήσουμε να τον πάρουμε», ήταν του μήνυμα του Νικόλα Πατέρα στους Νιόπλια και Αντωνίου, οι οποίοι γνωρίζουν πως δεν θα διατεθούν πολλά χρήματα από τη διοίκηση για την απόκτηση αμυντικού.

Έχουν προταθεί κι εξετάζονται σοβαρά ο Μάρκο Ματεράτσι και ο Βαγγέλης Μόρας. Ο πρώτος μπορεί να είναι 36 ετών, αλλά αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία που λείπει από τα μετόπισθεν του Παναθηναϊκού. Στην Ίντερ δεν φαίνεται να υπολογίζεται και το συμβόλαιό του λήγει το 2012. Ο δεύτερος είναι πολύ νεότερος (28 ετών) και διεθνής, ενώ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2011. Ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και αυτή του 29χρονου Στάθη Ταυλαρίδη, που τον Ιούνιο μένει ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν.

Καμία ανησυχία για Σισέ

Ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο ένιωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην προπόνηση της Τρίτης κι έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του στο ματς της 6ης Ιανουαρίου με τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, ο Γιόσου Σαριέγκι παρότι θα είναι ιατρικά έτοιμος πιθανότατα δεν θα χρησιμοποιηθεί και η επιστροφή του στα γήπεδα παίρνει αναβολή για το παιχνίδι του Σαββάτου (9/1) με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES