30 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: ''Τρέχει'' ο Μέλμπεργκ

Τα μάτια όλων στον Ολυμπιακό είναι στραμμένα πάνω στον Όλοφ Μέλμπεργκ που ανεβάζει ρυθμούς προκειμένου να προλάβει τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 6 Ιανουαρίου. Ο Σουηδός και στην απογευματινή προπόνηση ακολούθησε θεραπεία και δείχνει ότι τα δίνει όλα για να παίξει εναντίον της «Ένωσης». Ατομικό για Ντουντού, στο γυμναστήριο ο Γκαλέτι. Παρών και ο Λούα Λούα στο Ρέντη.

Προλαβαίνει…

«Χαμόγελα» στον Ολυμπιακό, καθώς ο ηγέτης της «ερυθρόλευκης» άμυνας, όπως στην πρωινή προπόνηση, έτσι και στην απογευματινή, κατάφερε να βγάλει το ατομικό του πρόγραμμα χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και αν καταφέρει να ανεβάσει ρυθμούς, θα προλάβει τον μεγάλο αγώνα με την ΑΕΚ στις 6 Ιανουαρίου. Ο Σουηδός αμυντικός ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία, ενώ στη συνέχεια έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Γυμναστήριο για Γκαλέτι

Σε ότι έχει να κάνει με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής έμεινε στο γυμναστήριο όπου αναλώθηκε σε ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Πάντως από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού εκφράζεται η αισιοδοξία ότι εκτός του Μέλμπεργκ και ο Ντουντού που νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα αλλά και ο Ζαΐρί που ταλαιπωρείται από ίωση θα είναι παρόντες στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.
Στο Ρέντη βρέθηκε και ο Λούα Λούα που την Πέμπτη θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Πέμπτης στις 10:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES