30 Δεκ 2009

ΟΣΦΠ: Τα μέτρα πίεσης και οι εναλλακτικές

Το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση του Χατέμ Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό. Η προσφορά των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ που έχουν καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι» καλύπτει σχεδόν απόλυτα τη διοίκηση της Μαρσέιγ, εν τούτοις η μεταγραφή «κολλάει» στην αρνητική στάση του 22χρονου μέσου να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. «Δεν είμαι σίγουρος πως ο παίκτης ή ο μάνατζέρ του έχουν μιλήσει με τον Ολυμπιακό», τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζαν-Κλοντ Ντασιέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τεχνικός του γαλλικού συλλόγου, Ντιντιέ Ντεσάμπ θα του ανακοινώσει ότι δεν τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, ασκώντας του έτσι έμμεσα πίεση προκειμένου να πει το ναι. Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν ήδη και άλλες περιπτώσεις, καθώς αναγνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα έχει αίσιο τέλος το σίριαλ Μπεν Αρφά. Μία από αυτές δεν αποκλείεται να είναι ο Ντιέγκο Σόουζα της Παλμέιρας, τον οποίο εκτιμά ιδιαίτερα ο Ζίκο. Στη λίστα του Βραζιλιάνου προπονητή βρίσκονται αρκετοί συμπατριώτες του, δεν αποτελούν όμως πρώτη προτεραιότητα σχετικά με την ενίσχυση στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η πρώτη κίνηση πάντως θα γίνει σήμερα και αφορά τον Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα. Ο Κονγκολέζος επιθετικός θα περάσει από τα γραφεία του συλλόγου συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν, με την προοπτική να ανανεώσει για άλλα δύο. Βέβαια αποτελεί ερωτηματικό το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, επειδή χρειάζεται να βελτιώσει σημαντικά τη φυσική του κατάσταση.

Πιάνουν και πάλι δουλειά

Το προπονητικό κέντρου του Ρέντη ζωντάνεψε και πάλι σήμερα μετά από εννιά μέρες, λόγω της επιστροφής των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στις προπονήσεις. Η συνάντηση παικτών και τεχνικού επιτελείου είχε οριστεί στις 10:00 το πρωί. Την Παρασκευή (Πρωτοχρονιά) θα δοθεί ρεπό και από το Σάββατο θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES