30 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Στις 20 Ιανουαρίου η «επόμενη μέρα»

Με μια λιτή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Νίκος Νοτιάς γνωστοποιεί ότι επεξεργάζεται σχέδιο για την επόμενη ημέρα της ομάδας, το οποίο θα πάρει «σάρκα και οστά» μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Τετ-α-τετ Παππά και οπαδών με τον μέτοχο της «Ένωσης» να εγγυάται για τη φετινή σεζόν. «Βιντεοθεραπεία» στην προπόνηση.

Αναλυτικά, το κείμενο που αναρτήθηκε στο www.aekfc.gr:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει το εξής:
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Νίκος Νοτιάς, επεξεργάζεται ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα της ομάδας μας και μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα ανακοινώσει τις τελικές του αποφάσεις».

«Αναβάλλεται» η επόμενη μέρα…

Νωρίτερα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι η ομάδα που αποτελούν οι Νίκος Νοτιάς, Πέτρος Παππάς, Πόλυς Χατζηιωάννου, Γκίκας Γκούμας και Παντελής Αθηνής θα παρουσίαζαν έως τις 4 Ιανουαρίου το σχέδιο για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Με την σημερινή ανακοίνωση ο κ. Νοτιάς παίρνει μια μικρή παράταση, στην προσπάθεια να βγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο. Οι άμεσες προτεραιότητες είναι η ρύθμιση του ομολογιακού δανείου από τη Morgan Stanley με καλύτερους όρους από αυτούς που υπάρχουν και παράλληλα, θέλουν να πάρουν και πάλι τον έλεγχο των μετοχών που ήταν ενεχυριασμένες.

Τετ-α-τετ Παππά με οπαδούς

Ως εγγυητής ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να βγάλει οικονομικά την σεζόν χωρις προβλήματα, εμφανίστηκε ο Πέτρος Παππάς. Νωρίτερα, περίπου 70 φίλοι της ΑΕΚ βρέθηκαν στο Μαρούσι και μια αντιπροσωπεία τεσσάρων εξ αυτών, χωρίς να δημιουργήσουν προβλήματα, συναντήθηκαν με τον επιχειρηματία και είχαν συνομιλία μαζί του. Ο Πέτρος Παππάς τόνισε: «Δεσμεύομαι ότι θα γίνει διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος στα λογιστικά βιβλία της ομάδας», ενώ εγγυήθηκε ότι η ΑΕΚ θα καταφέρει να «βγάλει» οικονομικά τη σεζόν.

«Εγγυώμαι ότι η φετινή σεζόν θα βγει χωρίς προβλήματα. Θα δώσω ένα ποσό εγώ και ένας ακόμη και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα. Έχω έρθει σε επαφή με κάποιο πρόσωπο που θα μπει στο Δ.Σ και μπορεί να μας βοηθήσει οικονομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον Χαράλαμπο Κοζώνη αρκέστηκε να πει: «Δεν μας έχει δώσει καμία απόδειξη για την οικονομική του επιφάνεια. Αν του παραχωρήσουμε την ΠΑΕ και αποδειχτεί ότι είναι απατεώνας, τότε θα μπούμε όλοι φυλακή».

Τρέξιμο και βίντεο

Μέσα σε αυτήν την… «ωραία ατμόσφαιρα», συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Αρχικά υπήρξε προβολή βίντεο και στη συνέχεια ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έδειξε στους πάικτες φάσεις από όλα τα γκολ που έχει δεχτεί φέτος η ομάδα και ανέλυσε τα λάθη στην αμυντική λειτουργία. Ο Νάτσο Σκόκο προπονείται πλέον κανονικά και θεωρείται βέβαιο ότι θα παίξει εναντίον του Ολυμπιακού. Σε καλό δρόμο δείχνει να είναι και ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος ωστόσο μπόρεσε να νβάλει ένα μόνο μέρος της προπόνησης. Δοκιμάστηκε ως παρτενέρ του Μπλάνκο στην επίθεση, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και στη συνέχεια έκανε θεραπεία. Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές για τη συμμετοχή ή όχι του 20χρονου Ούγγρου στην αποστολή του «Γ.Καραϊσκάκης».

Ο Ταμαντανί Ενσαλίβα ταλαιπωρείται από την Τρίτη με ίωση του αναπνευστικού και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο για μια ακόμη μέρα.

Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 στους Θρακομακεδόνες και είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES