9 Νοε 2009

Πιάνει δουλειά ο Κούπερ

«Σηκώνει μανίκια» ο νέος τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ο Αργεντινός προπονητής παρακολούθησε από τη σουίτα του «Κλ. Βικελίδης» το σαββατιάτικο ματς με την Καβάλα και διέκρινε ένα εξαιρετικό, όπως είπε, ρόστερ, που θέλει ωστόσο πολλή δουλειά ακόμη.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε παρακολουθήσει πολλά βίντεο με αγώνες της νέας ομάδας του και γνώριζε αρκετά πράγματα γι’ αυτήν. Ωστόσο, είχε την ευκαιρία να την παρακολουθήσει και από κοντά το Σάββατο κόντρα στην Καβάλα και έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Σε όλη τη διάρκεια του ματς είχε επικοινωνία με τον βοηθό του, Κάρλος Φανταγούσι, και τον γυμναστή, Άνχελ Πουέμπλα, οι οποίοι βρίσκονταν στον πάγκο του Άρη και σημείωναν χρήσιμα πράγματα για το δυναμικό της ομάδας αλλά και τις αντιδράσεις της σε διάφορα σημεία του παιχνιδιού.

Εντύπωση του έκανε πως υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και είδε ποιοτικές λύσεις σε πολλές θέσεις του γηπέδου, παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες που υπήρχαν.

Παρ’ όλα αυτά, ο Κούπερ δεν τα βρήκε και όλα…ρόδινα. Κάποια πράγματα δεν του άρεσαν και θα κληθεί να τα διορθώσει στην δεκαπενθήμερη διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Αργεντινός διέκρινε κενά στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας του Άρη.

Παρατήρησε πως η Θεσσαλονικείς δεν είχαν κάποιο συγκεκριμένο τακτικό προσανατολισμό μετά την πρώτη αποβολή παίκτη της Καβάλας. Είδε κάποια αγωνιστική «αναρχία» και πως όλες οι ευκαιρίες του Άρη προήλθαν από ατομικές ενέργειες. Ο Κούπερ είναι της…τακτικής, οπότε εκεί θα δώσει «βάρος» στις προσεχείς προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη απόλαυσαν το ρεπό τους την Κυριακή και από σήμερα, Δευτέρα, αρχίζει η… προετοιμασία. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ έχει καταρτίσει το πρόγραμμα των προπονήσεων, το οποίο περιέχει διπλές καθημερινές προπονήσεις, πρωί και μεσημέρι.

Ο Αργεντινός διέκρινε κάποιο πρόβλημα στη φυσική κατάσταση των παικτών και θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος για να βελτιώσει την ομάδα στο συγκεκριμένο τομέα. Ζήτησε μάλιστα από τους αρμόδιους να «κλείσουν» ένα φιλικό ματς το προσεχές Σάββατο για να δει και στο γήπεδο αυτά που θα ζητήσει από τους παίκτες του στις καθημερινές προπονήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES