9 Νοε 2009

Πιο καλή η μοναξιά...

Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα χθες και από τη Λιβαδειά (2-0) και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Οι «πράσινοι» έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα, δείχνοντας ότι φέτος είναι έτοιμοι για την επίτευξη του μεγάλου στόχου τους. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τράβηγμα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ο Χενκ Τεν Κάτε δήλωσε, μετά το παιχνίδι της Λιβαδειάς, ότι κρατάει τους 28 βαθμούς που έχει η ομάδα και θα ήθελε οι «πράσινοι» να έχουν σημειώσει ακόμη περισσότερα γκολ. Ο Ολλανδός τεχνικός έκανε έναν μίνι απολογισμό της πορείας του «τριφυλλιού» μέχρι σήμερα και ξεκαθάρισε πως όλα πάνε καλά, αφού η ομάδα σε 14 παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει 12 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς των εθνικών ομάδων θα…αδειάσει για ακόμη μία φορά την Παιανία, αφού οι «πράσινοι» έχουν στο ρόστερ τους ουκ ολίγους διεθνείς και αυτό που όλοι εύχονται στην ομάδα, είναι να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού για τους διεθνείς. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια ακολουθεί το ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό και ο Χενκ Τεν Κάτε δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να έχει απώλειες η ομάδα του μέχρι εκείνο το ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES