7 Νοε 2009

ΑΕΚ: " Ο Μπομπ είναι σίγουρα ΑΕΚ"

ΑΕΚ: " Ο Μπομπ είναι σίγουρα ΑΕΚ"Η εφημερίδα "Εξέδρα" σε σημερινό της δημοσίευμα έκανε έρευνα στα πάτρια εδάφη του Χαράλαμπου Κοζώνη.


Συγγενείς και άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον, μίλησαν για τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία:
Γιώργος Τούμπανος, ξάδερφος του Χαράλαμπου Κοζώνη:  "Αν ο Χαράλαμπος πάρει την ΑΕΚ, να περιμένετε καλύτερες μέρες για την ομάδα. Σίγουρα θα την πάει στην κορυφή. Αν μιλάμε για 40-50 εκατομμύρια ευρώ, είναι πολύ λίγα μπροστά σε αυτά που μπορεί να δώσει. Όμως ο Μπομ δεν κάνει τίποτα τυχαία. Δεν θα πετάξει τα λεφτά του".

 Βάσω Κοζώνη, ξαδέρφη του Χαράλαμπου Κοζώνη: "Έχω πάει μια φορά στο γήπεδο. Με είχε πάει ο πατεράς μου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Μπομπ είναι σίγουρα ΑΕΚ. Είναι άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων. Δεν λέει τι και πως.... Όταν πήγαμε στην Αμερική, διακρίναμε κάποια πράγματα. Από το σπίτι του , τα γραφεία της εταιρείας του, την ιδιόκτητη λίμνη 60 στρεμμάτων, τα πελώρια κτίρια γύρω από αυτήν, τα πολλά εμπορικά κέντρα, τον ουρανοξύστη. Είναι μερικά από τα περιουσιακά του στοιχεία, αλλά και όλα αυτά μας τα είπε με πίεση. Το σπίτι του, όπου επίσης υπάρχει ιδιόκτητη λίμνη, είναι στα ακριβά προάστια του Σικάγο".


Δημήτρης Μητσόπουλος, τον έχει βαφτίσει ο Τζιμ Κοζώνης: "Τον Μπομπ δεν τον γνωρίζω όσο τον Τζιμ, που τον έχω σαν πατέρα μου, αλλά τον ξέρω. Τι να σου πω γι αυτούς; Τα λένε όλοι. Έχεις ακούσει άσχημη κουβέντα; Απο κανέναν. Πήγα κάποιες φορές στο Σικάγο και είδα τι έχουν. Δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Με όσα είδα, αυτά που έχουν γραφτεί μου φαίνεται πως δεν αποτελούν ούτε το ένα εκατοστό σε σχέση με την πραγματικότητα!".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES