7 Νοε 2009

Εντίνιο: «Ο Μπάγεβιτς φταίει για όλα!»

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Εντίνιο για την επιλογή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ το καλοκαίρι, αλλά και όσον αφορά την κόντρα του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο θεωρεί βασικό υπεύθυνο για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας. «Πέρυσι έλεγαν ότι για τα προβλήματα ήταν ένοχος ο Εντίνιο, αλλά όσα συμβαίνουν φέτος αποδεικνύουν ότι δεν έφταιγα εγώ. Νιώθω δικαιωμένος», τόνισε ο Πορτογάλος επιθετικός!


«Ο προπονητής είχε προβλήματα με τον Τζιμπούρ, με τον Χουανφράν. Και αυτά δεν είναι τυχαία. Δεν υπάρχει παίκτης της ΑΕΚ που δε τα δίνει όλα στις προπονήσεις και τους αγώνες», ανέφερε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Μάλαγα στην εφημερίδα ΕΞΕΔΡΑ για να προσθέσει: «Όταν οι άλλες ομάδες δουλεύουν σε φυσική κατάσταση και τακτική, στην ΑΕΚ παίζουν οικογενειακά διπλά. Όταν δεν προπονείσαι όπως πρέπει, τότε είναι λογικό τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά»…

«Στη Μάλαγα συνάντησα ένα πολύ σκληρό σύστημα και πρόγραμμα προπόνησης, αλλά το σημαντικό είναι πως υπάρχει πλάνο. Στην ΑΕΚ αντίθετα νιώθαμε ότι βαλτώναμε, ότι δεν είχαμε καμία βελτίωση. Δεν είναι τυχαίο που οι προπονήσεις στην ΑΕΚ γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. Γιατί αν ήταν ανοικτές, ο κόσμος θα έβλεπε και θα καταλάβαινε... Και να ξέρετε και κάτι άλλο: ο προπονητής δεν είναι κοντά στους παίκτες. Γι αυτό προκύπτουν προβλήματα και υπάρχει κρίση».

Για το αν μπορεί να βρεθεί λύση ο Εντίνιο δήλωσε: «Σίγουρα, αν και η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη. Όταν ο προπονητής κατηγορεί τους παίκτες ότι δεν τα δίνουν όλα, δεν λέει την αλήθεια. Αν μιλήσουν οι παίκτες όμως, θα τους σταυρώσουν. Γιατί ο κόσμο θεωρεί ότι πάντα φταίνε αυτοί. Δεν λέω ότι πρέπει να φύγει ο προπονητής. Λέω ότι πρέπει να αλλάξει, να προσαρμοστεί στη θέση που βρίσκεται. Και να αρκεστεί σ αυτήν. Άλλαξε όλους τους σκάουτ, τους προπονητές του συλλόγου, τους γιατρούς, τους φυσικοθεραπευτές, τους υπαλλήλους, έδιωξε παίκτες. Αν θέλει να γίνει πρόεδρος της ΑΕΚ, ας κατέβει υποψήφιος».

Για τη σχέση του με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, και για το επεισόδιο που τον έθεσε εκτός ομάδας, τόνισε: «Εγώ δεν έκανα τίποτα και για το λόγο αυτό δεν αποδέχτηκα το πρόστιμο που μου επέβαλε η διοίκηση και δεν το πλήρωσα ποτέ», για να αποκαλύψει στη συνέχεια: «Πήγα στη διοίκηση με ένα χαρτί με υπογραφές των συμπαικτών μου, οι οποίοι με δικαίωναν και μαρτυρούσαν ότι δεν έφταιγα εγώ στο επεισόδιο. Το έδειξα στον πρόεδρο, αλλά εκείνος μου είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα! Και τελικά στιγματίστηκα εγώ ως ο "κακός" της υπόθεσης. Με όσα συμβαίνουν, όμως, καταλαβαίνουν όλοι ότι ένοχος δεν είναι ο Εντίνιο αλλά ο προπονητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES