7 Νοε 2009

Με Λέτο και Γιούρκα για το «διπλό»

Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο ποσοστό την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Europa League, μετά το «διπλό» απέναντι στη Στουρμ Γκρατς. Τώρα, οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο ματς πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, έχοντας πάλι τον ίδιο στόχο. Ένα ακόμη «διπλό». Σκέφτεται να ξεκινήσει με Λέτο και Γιούρκα ο Χενκ Τεν Κάτε.

Ο Παναθηναϊκός, έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στην Αυστρία, θέλει ακόμη μια νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα στην έδρα του Λεβαδειακού. Ο Ολλανδός τεχνικός ήδη ετοιμάζεται για το παιχνίδι στη Λιβαδειά και είναι πιθανό να προχωρήσει σε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα παίζοντας με 4-2-3-1 αυτή τη φορά. Εκτός θα μείνουν ο τραυματίας Καραγκούνης και ο τιμωρημένος Σαριέγκι. Ο Ολλανδός τεχνικός σκέφτεται να δώσει ανάσες στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, λόγω του ότι φαίνεται λίγο κουρασμένος στα τελευταία παιχνίδια.

Φυσικά χθες δεν έγινε καμία δοκιμή στην ενδεκάδα, μια και όσοι έπαιξαν προχθές έκαναν αποθεραπεία, αλλά θεωρείται βέβαιη η επιστροφή στην ενδεκάδα του Σεμπαστιάν Λέτο στη θέση του αριστερού χαφ. Ο Αργεντινός δημιούργησε το προχθεσινό γκολ και έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά. Ακόμα αντί του τιμωρημένου Σαριέγκι στην άμυνα θα επανέλθει ο Μπιέρσμιρ. Στο αρχικό σχήμα θα είναι πιθανότατα και ο Σεϊταρίδης, με τον Γκάμπριελ να προωθείται ως δεξί χαφ. Στο μεταξύ ο Νίνης έκανε χθες αποθεραπεία. Ο λόγος; Αισθάνεται ενόχληση στους κοιλιακούς. Αν οι ενοχλήσεις συνεχιστούν και σήμερα ο Τεν Κάτε δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Πάντως το πιο πιθανό σενάριο είναι να διατηρηθούν οι Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης στην ενδεκάδα, με τον «Κατσούρ» να παίζει λίγο πιο μπροστά. Oσο για το ελαφρύ τράβηγμα που υπέστη στον προσαγωγό ο Καραγκούνης θα του στερήσει τη συμμετοχή στο αυριανό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES