7 Νοε 2009

ΑΕΚ: Να «σπάσει» η γκίνια κόντρα στη Λάρισα

Η ΑΕΚ παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Κάνει ευκαιρίες, αλλά δεν παίρνει αποτελέσματα αφού η τύχη τής έχει γυρίσει ουκ ολίγες φορές την πλάτη φέτος. Κόντρα στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ η «Ένωση» ήταν για μια ακόμη φορά άτυχη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τα έχει με τη γκίνια που έχει «χτυπήσει» τον «Δικέφαλο». «Δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μαζί» έλεγε στη χθεσινή προπόνηση ο Σερβοέλληνας τεχνικός. Τέσσερα προβλήματα ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΛ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν «σκασμένος» στη χθεσινή προπόνηση και συζητούσε με τους συνεργάτες του για τα όσα έγιναν στο ματς με τη Μπάτε. Ο προπονητής της «Ένωσης» βρέθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην άχαρη θέση να παρακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι κλεισμένος σε μία σουίτα. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» πέρασε ένα πολύ δύσκολο 90λεπτο στην κεντρική σουίτα του ΟΑΚΑ, όπου ένιωθε πλήρη αδυναμία να κάνει κάτι. «Τι δουλειά να κάνω και τι να δείξω από κει που ήμουν; Μόνο εγώ ξέρω τι τράβηξα και πώς το πέρασα αυτό», έλεγε χθες στους συνεργάτες του ο Ντούσκο, ο οποίος ενώ πίστευε ότι τα έχει δει όλα αυτή τη σεζόν. «Πραγματικά, δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μαζί! Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία» έλεγε ξανά και ξανά ο Μπάγεβιτς.

Αγωνία για τέσσερις παίκτες ενόψει ΑΕΛ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16:45) τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν θα έχει στη διάθεση του τέσσερις παίκτες. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα μάθει σήμερα αν θα στερηθεί κάποιον ή κάποιους από τους Νέμεθ (διάταση του αριστερού ιγνυακού μυός), Ενσαλίβα (κάκωση δεξιάς ποδοκνημικής και αχιλλείου), Καφέ (αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο) και Μπλάνκο (κάκωση δεξιού γόνατος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES