2 Νοε 2009

ΟΣΦΠ: Δύσκολα ο «Τόρο»

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Βασίλης Τοροσίδης στον αγώνα της Τετάρτης (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) με τη Σταντάρ Λιέγης, στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ο διεθνής μπακ-χαφ του Ολυμπιακού προσπάθησε στη χθεσινή προπόνηση να τρέξει, αλλά όταν το έκανε αισθάνθηκε ενοχλήσεις και δύσκολα θα ταξιδέψει στο Βέλγιο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης (σ.σ.: αν νικήσουν και πράξει ανάλογα και η Άρσεναλ με την Άλκμααρ στο «Emirates», τότε παίρνουν το εισιτήριο για τους «16» του θεσμού).

Αντίθετα, στη διάθεση του Ζίκο για το παιχνίδι με τους Βέλγους τέθηκε ο Κριστιάν Ραούλ Λεντέσμα. Ο Αργεντινός μέρος προπονήθηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του και φάνηκε ότι ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε, δηλώνοντας έτοιμος για τη Λιέγη.

Από την πλευρά του, ο Έντσο Μαρέσκα αναμένεται σήμερα να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα, κάτι που δεν πρόκειται να κάνουν οι Ζαϊρί (σ.σ.: σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία), Ντάρμπισαϊρ, Ντιόγο και Λεονάρντο (οι δύο πρώτοι έκαναν θεραπεία, ενώ οι άλλοι δύο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα).

Ο Βραζιλιάνος υπολογίζει τους Ντουντού και Α. Παπαδόπουλο, οι οποίοι απουσίασαν από το Περιστέρι (ο πρώτος εξέτισε την ποινή του από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που είχε συμπληρώσει, ενώ ο δεύτερος εξέτισε την ποινή του για την κόκκινη που δέχθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό).

Όσον αφορά το χθεσινό πρόγραμμα, περιελάμβανε χαλάρωμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο Περιστέρι και προπόνηση για τους υπόλοιπους. Ο Ζίκο δεν θέλησε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του.

Μπραντάο: «Θα φύγω σίγουρα»

Προσεκτικά εξετάζει την περίπτωση του Έλτον Μπραντάο ο Ολυμπιακός, στον οποίο φαίνεται πως έχει γίνει κουβέντα για τον Βραζιλιάνο επιθετικό και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση στη Σάο Καετάνο για να τον αποκτήσουν. Ο 25χρονος στράικερ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Βάσκο, εμφανίζεται διατεθειμένος να πάει σε άλλη ομάδα.

«Θα φύγω σίγουρα», λέει ο Μπραντάο, ο οποίος θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα «ζυγίσει» πως ο Ζίκο βρίσκεται στον «ερυθρόλευκο» πάγκο. Όσον αφορά τον Αντριάνο, η υπόθεση του 27χρονου φορ της Φλαμένγκο παραμένει ανοιχτή, χωρίς η διοίκηση να έχει παραδεχθεί ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

* Για την απόκτηση του Τάσου Πάντου ενδιαφέρεται η Ομόνοια, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο. Ο Τάκης Λεμονής βρίσκεται στην αναζήτηση ενός δεξιού μπακ και φέρεται να εξέτασε την περίπτωση του 33χρονου παίκτη, ο οποίος τη φετινή σεζόν δεν αγωνίζεται αρκετά στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Πάντος δεσμεύεται με συμβόλαιο και οι «πράσινοι» χρειάζεται να καταθέσουν πρόταση στους Πειραιώτες.

Η κοινή ιστορία του Φετφατζίδη με τον… Μέσι!

Οι προπονητές του Γιάννη Φετφατζίδη στην ακαδημία εκθειάζουν το ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Είχαν προβληματιστεί για το ύψος του κι αφού απευθύνθηκαν σε ειδικούς, αποφασίστηκε ο παίκτης να ακολουθήσει αγωγή με βιταμίνες για να ψηλώσει.

Ενδεχομένως κάποιοι να θυμήθηκαν την ιστορία του Μέσι, ο οποίος στα 11 χρόνια του δεν ψήλωνε. Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές στις δύο ιστορίες, αφού ο Αργεντινός ξεκίνησε ειδικό πρόγραμμα σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο Φετφατζίδης το έκανε μεγαλύτερος και η θεραπεία απέδωσε καρπούς.

Σε ηλικία 10 ετών ο «Φέτφα» πήγε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, αλλά επειδή είναι Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντέξει στις ακαδημίες στην Παιανία. Από εκεί πήγε στα Σούρμενα, όπου το 2003 τον ανακάλυψαν οι άνθρωποι του πειραϊκού συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES