2 Νοε 2009

Νικολάου: «Δεν λέει κάτι η καλή εμφάνιση»

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση χθες κόντρα στον Παναθηναϊκό, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες για περισσότερα από 80 λεπτά, αλλά τελικά οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν την ήττα με 2-1. «Κάναμε καλή εμφάνιση, αυτό όμως δεν αρκεί», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο μέσος του Πανιωνίου, Μάριος Νικολάου.

Ο Κύπριος μέσος του Πανιωνίου τόνισε για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «H ομάδα προσπάθησε αρκετά. Όταν μένεις με παίκτη λιγότερο, χρειάζεται να προσπαθείς δύο φορές παραπάνω. Εμείς μείναμε νωρίς με 10 παίκτες, δεχθήκαμε δύο πολύ γρήγορα γκολ, αλλά αντιδράσαμε. Μειώσαμε, πιέσαμε και γενικά κάναμε νομίζω μια πολύ καλή εμφάνιση. Βέβαια, αυτό δεν λέει κάτι». Η ομάδα της Νέας Σμύρνης βρίσκεται σε ανοδική πορεία τον τελευταίο μήνα, με τον 26χρονο μέσο να αποδίδει την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του «στη δουλειά που έγινε το καλοκαίρι στην προετοιμασία. Στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχαμε πολλά προβλήματα. Ο κ. Φερέρα, όπως και όλοι οι προπονητές, χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Τώρα φαίνεται η δουλειά που κάναμε το καλοκαίρι και πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε και καλύτεροι».

Την επόμενη αγωνιστική ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει την Ξάνθη εκτός έδρας, με τον Μάριο Νικολάου να χαρακτηρίζει το παιχνίδι «αρκετά δύσκολο. Η Ξάνθη είναι σε καλή κατάσταση και έχει δυνατή έδρα. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES