2 Νοε 2009

.ΑΕΚ: Δεν έχει τέλος η κατηφόρα

Χωρίς τέλος φαίνεται να είναι ο κατήφορος της ΑΕΚ. Η «Ένωση» έμεινε χθες στο (2-2) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, δείχνοντας να μην μπορεί να αλλάξει με τίποτα την κακή εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα.Ηρεμία με επέμβαση Δημητριάδη! Καμία σκέψη παραίτησης από Μπάγεβιτς, που ετοιμάζει την ομάδα για το ματς με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχασε σωρεία ευκαιριών και κατάφερε να προηγηθεί με τον Μαντούκα, αλλά ο Ουρουγουανός έβαλε τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ. Στη συνέχεια, η ΑΕΚ προσπάθησε αρκετά και θα μπορούσε μάλιστα να είχε φύγει με τον «διπλό» από το Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι ο Καράμπελας έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα με τον «δικέφαλο» στο στήθος. Ο 25χρονος αριστερός μπακ προσπάθησε αρκετά, ενώ ήταν εκείνος που έκανε τη σέντρα στον γκολ του Μαντούκα.

Από την πλευρά του, ο Σκόκο ήταν ιδιαίτερα κινητικός και προσπαθούσε να τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του, ενώ κέρδισε και το πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Μπλάνκο (πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Superleague, μετά τις 30/08 –στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο).

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει καμία διάθεση παραίτησης, όπως έλεγε το βράδυ της Κυριακής, και θα καταστρώσει τα πλάνα του για τον αγώνα της Πέμπτης (22:05, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΑΝΤ-1) με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Η «Ένωση» καλείται να παρουσιαστεί σοβαρή και υπερασπιστεί το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί γκολ στη νέα διοργάνωση της UEFA στο Ολυμπιακό Στάδιο (3-0 με τη Βασλούι και 1-0 με την Μπενφίκα). Το επόμενο διάστημα θα φανεί ποιους θα εμπιστευτεί ο Σερβοέλληνας τεχνικός για το συγκεκριμένο ματς. Το βέβαιο είναι πως δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μαϊστόροβιτς, Άρσε και Αραούχο. Ο Γιάχιτς θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας και ο Γεωργέας ως δεξί μπακ, ενώ ο Γκέντσογλου ή ο Ενσαλίβα θα καύψουν τη δεύτερη θέση στόπερ, αφού παρόλο που ο Ζεράλντο προπονείται κανονικά, του λείπουν παιχνίδια.

Μπαίνουν οι ορκωτοί

Στην πιο κρίσιμη φάση του μπαίνει από σήμερα η υπόθεση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΑΕΚ στον Χαράλαμπο Κοζώνη, αφού ορκωτοί λογιστές που θα εργαστούν για λογαριασμό του 65χρονου επιχειρηματία θα αναλάβουν να «ξεσκονίσουν» τα βιβλία της «Ένωσης» (σε συνέχεια του πρώτου γενικού οικονομικού ελέγχου που διενεργείται από την περασμένη εβδομάδα). Αν δεν υπάρξει κάποιο κώλυμα, τότε θα ολοκληρωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Όσον αφορά σενάρια που ήθελαν να απλώνονται «μαύρα σύννεφα» πάνω από το σίριαλ Κοζώνης – Νοτιάς, η συμφωνία δεν εξαρτάται από το θέμα του γηπέδου και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν φέρεται να ζητεί εγγυήσεις από τους μετόχους. Ωστόσο, ο εκπρόσωπός του κ. Κοζώνη, Χρήστος Παπαδημητρίου, έχει αναλάβει να ενημερώσει τον κ. Κοζώνη για ό,τι αφορά το ζήτημα της Νέας Φιλαδέλφειας και συλλέγει στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES