15 Αυγ 2009

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ Ισοπαλία (2-2) στα Γιάννενα με τη Δόξα Κρανούλας

Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο ΑΟ Κέρκυρα με αντίπαλο τη Δόξα Κρανούλας (ομάδα Γ' Εθνικής), σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη σήμερα Πέμπτη στα Γιάννενα.

Οι «Φαίακες», αν και ήταν κάπως κουρασμένοι από το χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Πρέβεζα, εντούτοις απέδωσε καλό ποδόσφαιρο και ήταν καλύτεροι από τους Γιαννιώτες, οι οποίοι αρκέστηκαν σε παθητικό ρόλο και σε αντεπιθέσεις.

Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μαντού Ντίξον, ο οποίος με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ αιφνιδίασε τον Λουκά Αποστολίδη. Ο ΑΟ Κέρκυρα πίεσε ασφυκτικά για να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 22' με τον Ίσραελ Σίλβα Μάτος Ντε Σόουζα, που ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του. Ο Βραζιλιάνος μπήκε ωραία από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή, πλάσαρε στην έξοδο τον Κουβεντάρη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Σημειώνεται πως ο Σίλβα σκοράρει ανελλιπώς εναντίον των γιαννιώτικων ομάδων, αφού πέρσι το είχε κάνει και στα τρία παιχνίδια εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα, για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
Μετά το 1-1, η πίεση του ΑΟΚ στα καρέ της Κρανούλας συνεχίστηκε, αλλά δύσκολα έβγαιναν επικίνδυνες φάσεις, κι έτσι το ημίχρονο έληξε ισόπαλο.
Στην επανάληψη, οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές και δοκίμασαν κι άλλα πρόσωπα και σχήματα. Η Δόξα Κρανούλας ήταν και πάλι εκείνη που πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Κωνσταντινίδη, Ήταν το 67ο λεπτό, όταν ο νεαρός παίκτης έφυγε στην πλάτη της κερκυραϊκής άμυνας και πλάσαρε εύστοχα, κάνοντας το 2-1.
Ο ΑΟ Κέρκυρα ισοφάρισε στο 85' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γιώργου Βακουφτσή.

Με την κερκυραϊκή ομάδα αγωνίστηκε κι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής, ονόματι Φαϊκάλ, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Τεννέ. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι Γάλλος, ηλικίας 18 ετών, και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού χαφ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Γιώργος Λαδιάς): Κουβεντάρης, Τασιούλας, Χήρας (65' Κωνσταντινίδης), Μπλέτσας, Διαμάντης, Καραγιαννίδης, Γραμμόζης (69' Σιαφάκας), Τσιατούρας, Λιάκος, Καραμπίνας (46' Δάσκαλος), Ντίξον (65' Λόλης). Ακόμα έπαιξαν και οι: Παπαβασιλείου, Λαζαρίδης, Αρχοντάκης και Σταμούλης.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπάμπης Τεννές): Αποστολίδης, Γκουστάβο, Μπουτζίκας, Ιωάννου, Βενέτης, Μακρυδημήτρης, Ρεπερνέ, Μουστόγιαννης, Γιαννιτσανάκης, Φλαβίνιο, Ίσραελ Σίλβα. Έπαιξαν και οι: Ψωμιάδης, Βιτουλαδίτης, Κοντοδήμος, Κολοτούρος, Πελαγίας, Μυρίλλος, Εντνίλσον, Μελίσσης, Φαϊκάλ, Νικολόπουλος, Βακουφτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES