15 Αυγ 2009

"Έκλεισε" ο Αραούχο


Η λύση στο πρόβλημα που είχε η ΑΕΚ στην εύρεση ενός δεξιού μπακ δόθηκε την Παρασκευή. Η "Ένωση" μετά το "ναυάγιο" της υπόθεση του Σιμπονίσο Γκάκα, κινήθηκε αστραπιαία και έκλεισε έναν παίκτη τον οποίο είχε κρατήσει stand by. O λόγος για τον Κάρλος Αραούχο.

Ο 27χρονος Αργεντινός δεξιός μπακ της Ουρακάν (ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου), θα γίνει προσπάθεια να βρίσκεται την Κυριακή στην Αθήνα και ίσως αν όλα πάνε καλά, να ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στη Ρουμανία για τον αγώνα με τη Βασλούι για τα play off του Europa League...

Ο Γκουστάβο Καμασόλα (δικηγόρος του γραφείου μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη), επιβεβαίωσε το θέμα λέγοντας στο aek365.gr: "Δίνω ένα ποσοστό 99% ότι ο Αραούχο είναι παίκτης της ΑΕΚ. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται να χαλάσει η συμφωνία. Ο ποδοσφαιριστής είχε δεχθεί αρκετές ημέρες την πρόταση της ΑΕΚ. Είχε πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες και της Αργεντινής και της Ευρώπης. Ωστόσο πήρε το ρίσκο να μην υπογράψει πουθενά.

Περίμενε την ΑΕΚ, επειδή γνωρίζει πόσο σημαντική ομάδα είναι στην Ελλάδα. Προτιμούσε να αγωνιστεί στην Ευρώπη παρά στην Αργεντινή. Είχε δεχθεί από τη Ρίβερ Πλέιτ πρόταση αλλά προτίμησε την ΑΕΚ. Εμείς γνωρίζαμε ότι η ΑΕΚ είχε έναν παίκτη από την Νότια Αφρική σαν προτεραιότητα. Όμως με το που έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ δεν θα αποκτήσει αυτό τον παίκτη μας έκανε την επίσημη πρόταση, η οποία είναι για τρία χρόνια. Έχουμε έρθει σε συμφωνία και στον τομέα της χρονικής διάρκειας και το οικονομικό.

Ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος. Δεν έχει με καμία ομάδα συμβόλαιο. Απομένει μόνο ένα θέμα να κλείσουμε τη μεταγραφή που είναι ο τρόπος που θα δοθούν τα χρήματα. Ο Αραούχο, θα έρθει στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες δύο τρεις ημέρες. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αλλά και ο ποδοσφαιριστής το ίδιο γι' αυτό το άλμα στην καριέρα του".

Το "ναυάγιο" με τον Γκάκα
Η Μαμελόντι Σαντάουνς και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας Πατρίς Μοτσέπε ήταν αδιάλλακτος στο ποσό του 1 εκατ. ευρώ για την πώληση του 25χρονου αμυντικού και η ΑΕΚ, απέσυρε το ενδιαφέρον της. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο "δικέφαλος" και η ομάδα της Νοτίου Αφρικής είχαν δώσει αρχικά τα χέρια για να αποκτήσει ο "δικέφαλος" το 60% των δικαιωμάτων του διεθνή άσου, ωστόσο στη συνέχεια η διοίκηση της Μαμελόντι Σαντάουνς ανέβασε τις απαιτήσεις της και παρά την τελευταία βελτιωμένη προσφορά της ΑΕΚ, δεν επιτεύχθηκε συμφωνία.

"Χάκερ" ανακοίνωσε Τζιμπούρ στην Μπενφίκα!
Ενας "χάκερ" στάθηκε αφορμή για να προέλθει αναστάτωση τόσο στις τάξεις της ΑΕΚ όσο και της Μπενφίκα. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην επίσημη ιστοσελίδα της πορτογαλικής ομάδας ανέβηκε μια είδηση, σύμφωνα με την οποία η Ενωση συμφώνησε με τους Πορτογάλους στην παραχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ, παρουσιάζοντας μάλιστα και τη φανέλα με το νούμερο 10 και το όνομα του Γαλλοαργερινού.

Ο "χάκερ" έσπασε τους κωδικούς στο σάιτ του πορτογαλικού συλλόγου και ανακοίνωσε τον Τζιμπούρ! Η "είδηση" εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη διάψευση της, τόσο από τους Πορτογάλους όσο και από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, και έτσι δεν υφίσταται κανένα θέμα.

H προπόνηση της Παρασκευής
Οι Παυλής και Τζιμπούρ προπονήθηκαν κανονικά, ενώ οι Καφές, Σκόκο και Καράμπελας συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας. Το Σάββατο η ομάδα έχει ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Κυριακή το πρωί (09.00) και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου και τους φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES