15 Αυγ 2009

ΟΣΦΠ: «Σύμμαχος» το Τσάμπιονς Λιγκ


Την κατάλληλη στιγμή περιμένουν στον Ολυμπιακό για να επαναπροσεγγίσουν την πλευρά του Αμαντίνο Μαντσίνι. Ποτέ θα είναι αυτή; Την ερχόμενη Τρίτη, αμέσως μετά το παιχνίδι με τη Σερίφ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» ευελπιστούν στο θετικό αποτέλεσμα μέσα στη Μολδαβία, προκειμένου να «κλειδώσουν» την είσοδο στους ομίλους, αλλά και να έχουν «σύμμαχο» για το δανεισμό του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού το δυνατότερό τους χαρτί!

Μέχρι στιγμής ο άσος της Ίντερ δεν σκέφτεται επ ουδενί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Ούτε για ένα χρόνο, που τον ζητούν αρχικά οι Πειραιώτες. Παράλληλα, όμως, θα ήθελε να αγωνιστεί σε ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα καλύπτει τις φιλοδοξίες του. Το πρώτο δεν πρόκειται να το βρει στην Ίντερ.

Ναι μεν θα συμμετάσχει μαζί της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αλλά ερχόμενος στον Ολυμπιακό θα έχει έναν επιπλέον ρόλο. Τον ηγετικό. Ένα στοιχείο που όταν μιλάμε για παίκτες τέτοιου βεληνεκούς είναι το «Α και το Ω». Πόσο μάλλον αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που είχε συνηθίσει να βλέπει το όνομα του στα πρωτοσέλιδα (σ.σ. με Ρόμα) και τώρα ουσιαστικά περνά στην αφάνεια…

Στο λιμάνι, πλέον, περιμένουν την αναμέτρηση της Τρίτης. Ανάλογα με την έκβασή της θα κινηθούν. Εύχονται μονάχα να έχουν εξασφαλίσει από το πρώτο παιχνίδι την είσοδο στους ομίλους γιατί τότε το σίγουρο είναι ότι ο Μαντσίνι θα μπει (τουλάχιστον) σε σκέψεις…

Εκτός προπόνησης ο Νικοπολίδης

Οι μέρες περνούν, το πρώτο παιχνίδι με τη Σερίφ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει και ο Τιμούρ Κετσπάγια βλέπει καθημερινά να εμφανίζεται νέο πρόβλημα. Στην προπόνηση της Παρασκευής ο τεχνικός του Ολυμπιακού δούλεψε στο πρόγραμμα χωρίς τον Αντώνη Νικοπολίδη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και αρκέστηκε σε ατομικό.

Όσον αφορά τον Λεονάρντο, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν την Τετάρτη και ακολούθησε για προληπτικούς λόγους πρόγραμμα ατομικής προπόνησης. Κατά τα άλλα, οι Ντάρμπισαϊρ και Τοροσίδης συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν κανονικά την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης.

Στη διάθεση του Γεωργιανού τεχνικού τέθηκαν ξανά ο Μέλμπεργκ, ο Αβραάμ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ζεβλάκοφ, ο Μήτρογλου, ο Ζαϊρί και ο Σοϊλέδης, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Κετσπάγια καταστρώνει δύο πλάνα. Πέραν της Σερίφ, ο Γεωργιανός έχει στο μυαλό του και το ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ. Δεδομένα θα υπάρξουν αλλαγές. Για τη Μολδαβία θα δούμε τους Νικοπολίδη, Μέλμπεργκ, Αβράαμ Παπαδόπουλο, Ζεβλάκοφ, Μπράβο στην άμυνα. Τους Ντουντού, Μαρέσκα, Λεντέσμα, Ζαϊρί και Γκαλέτι στο κέντρο, με μοναδικό προωθημένο τον Ντιόγο.

Αντίθετα κόντρα στην «Ένωση», ο Ζεβλάκοφ θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας αντί του Αβραάμ και τη θέση του από τα δεξιά θα πάρει ο Πάντος. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Ντομί, ενώ στο κέντρο επικρατέστεροι είναι οι Ντουντού, Λεντέσμα Μαρέσκα, Ζαϊρί και Λεονάρντο. Μόνος του μπροστά ο Ντιόγο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES