15 Αυγ 2009

ΠΑΟ: Θετικός ο «Ντράγκο»!


Με καλό μάτι βλέπει την προοπτική να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ίβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς. Ο Σέρβος αμυντικός επιβεβαίωσε στη «SportDay» ότι οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επαφή μαζί του και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, εφόσον κατατεθεί επίσημη πρόταση στον ίδιο και στη Σεβίλλη.

«Γνωρίζω για τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να προχωρήσω σε λεπτομέρειες αλλά κάποιος με πλησίασε και μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα. Πρόταση δεν μου έγινε, μια και προέχουν τι θέλει και τι θα αποφασίσει η Σεβίλλη», τόνισε αρχικά ο 34χρονος Σέρβος και στη συνέχεια απάντησε ξεκάθαρα αν θα τον ενδιέφερε να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, διεκδικεί τίτλους κι έχει συνεχή παρουσία στην Ευρώπη, κυρίως στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαι θετικός να έρθω στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει πρώτα να μου γίνει πρόταση και να τα βρουν οι δύο ομάδες. Εφόσον ο Παναθηναϊκός κάνει πρόταση στη Σεβίλλη και συμφωνήσω κι εγώ, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι στα χέρια μου».

Πρόκειται για προσιτή περίπτωση αμυντικού, αφού αν τελικά οι «πράσινοι» αποφασίσουν να κινηθούν ενεργά για την απόκτησή του δεν θα δαπανήσουν περισσότερα από 2εκατ. ευρώ. Για τη θέση του σέντερ μπακ έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ και άλλες προτάσεις, ανάμεσα στις οποίες των Κάλντγουελ και Στεντάρντο. Ο πρώτος είναι 27ετών, αγωνίζεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια στη Σέλτικ, αλλά κοστίζει περισσότερα από 3εκατ. ευρώ. Ο δεύτερος ανήκει στη Λάτσιο, δεν απαιτούνται πολλά χρήματα για την αγορά του, όμως στη διοίκηση δεν ασχολούνται.

Τεν Κάτε: «Ομάδα με τεράστια ποιότητα η Ατλέτικο»!

Ο Χενκ Τεν Κάτε μετέφερε στους παίκτες του το αυτονόητο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης διαθέτει μεγάλη ποιότητα και εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι της. Την Παρασκευή ο Ολλανδός τεχνικός έδειξε στους παίκτες του βίντεο με την προσεχή αντίπαλο του «τριφυλλιού» στα πλέι- οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και εστίασε στα βαριά της χαρτιά: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή και γρήγορη ομάδα. Όπως βλέπετε έχει μπροστά δύο παίκτες, τους Φορλάν και Αγκουέρο, αλλά και ταχύτητα στα άκρα με τους Μάξι Ροντρίγκες και Σιμάο. Είναι ομάδα με τεράστια ποιότητα», ήταν το πρώτο σχόλιο του για να συνεχίσει:

«Η μεσαία και η επιθετική της γραμμή είναι το δυνατό της σημείο, παίζει πολύ γρήγορα τη μπάλα. Είναι ταχύτατη μπροστά και χρειάζεται προσοχή. Πρέπει να ακολουθήσουμε πειθαρχημένη τακτική και να παίξουμε έξυπνα για να τους σταματήσουμε. Θέλει συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι φωτιά αυτή η ομάδα μπροστά».

* Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση και μαζική τους ανταπόκριση, ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Ατλέτικο εξαντλήθηκαν από όλα τα σημεία διάθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES