11 Αυγ 2009

Χάνεται ο Μπαστούρκ, ψάχνει δεξί μπακ


Το όνειρο των οπαδών του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιλντιράι Μπαστούρκ, όλα δείχνουν ότι θα μείνει όνειρο. Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μπεσίκτας, αφού διοίκηση και τεχνική ηγεσία φέρεται συμφωνούν να μη γίνει η υπέρβαση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αντ' αυτού στον "δικέφαλο" του Βορρά ρίχνουν το βάρος στην αναζήτηση δεξιού μπακ, αφού ο Νίκος Αραμπατζής δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως το μεγάλο διάστημα της απουσίας του λόγω του τραυματισμού του και ο Πάμπλο Κοντρέρας δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη συγκεκριμένη θέση. Η αγορά είναι περιορισμένη, ωστόσο εξετάζονται προσεκτικά κάποιες προτάσεις που έχουν ήδη φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Πάμπλο Γκαρσία, από την ΠΑΕ διέρρεε ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση από την Ανγκαραγκουτσού και πως ακόμα και αν αυτή έρθει και γίνει αποδεκτή θα πρέπει ο παίκτης να δώσει το τελικό "οκ" (κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς ο Ουρουγουανός δεν θέλει να μετακομίσει στην Τουρκία).

Οι 22 για τα ματς με τη Χίρενφεϊν
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε τη Δευτέρα στην UEFA τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες εναντίον της Χέρενφεν, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός λίστας έμειναν οι Νίκος Αραμπατζής, Ρικάρντο Ματίας Βερόν και Πάμπλο Κοντρέρας.

Η λίστα με τους 22 "ασπρόμαυρους" αποτελείται από τους:
1. Χαλκιάς
5. Γκαρσία
6. Βιτόλο
7. Κονσεϊσάο
8. Τσιρίλο
9. Αναστασάκος
10. Σορλέν
11. Μουσλίμοβιτς
13. Μαλεζάς
14. Παπάζογλου
16. Λίνο
18. Φωτάκης
19. Κουτσιανικούλης
21. Ίβιτς
22. Βιεϊρίνια
23. Μπιζέρα
27. Σνάουτσναερ
28. Αμπουμπακαρί
30. Κουτζαβασίλης
31. Φιλομένο
36. Σαβίνι
91. Κρέσιτς

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τρίτη 11.Αυγ.2009, θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας, για την διάθεση εισιτηρίων του φιλικού αγώνα εναντίον του Εργοτέλη, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21.Αυγ.2009 στις 21:45.
Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν την Τρίτη από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και την Τετάρτη από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρες 2, 3: 20 ευρώ
Θύρες 5, 6: 15 ευρώ
Θύρες 4, 4α, 7, 8: 10 ευρώ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES