11 Αυγ 2009

Μπλάνκο εώς το 2013!


Παίκτης της ΑΕΚ έως το 2013 θα είναι ο Ισμαελ Μπλάνκο. Ο Αργεντινός συμφώνησε τη Δευτέρα να επεκτείνει για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιό του, το οποίο έληγε το 2011, με αυξημένες αποδοχές. Ο 26χρονος επιθετικός, είναι πρώτος σκόρερ της Ενωσης, αλλά και της Σούπερ Λίγκ την τελευταία διετία, και είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2007 από την Κολόν Σάντα Φε.

"Τελειώνει" του Γκάκα
Σε ότι αφορά τη μεταγραφή του Σιμπονίσο Γκάκα όλα δείχνουν ότι απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στο "δικέφαλο". Ο νοτιοαφρικανός έχει συμφωνήσει με την ελληνική ομάδα για 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας και ετήσιες αποδοχές οι οποίες θα κυμαίνονται στις 200-250 χιλιάδες ευρώ.

Η Μαμελόντι Σαντάουνς από την άλλη ζητάει πλέον 400.000 ευρώ για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη (αρχικά ζητούσε 700.000 ευρώ), ενώ η ΑΕΚ προσφέρει 350.000 ευρώ για την απόκτηση του 60% των δικαιωμάτων του 24χρονου ποδοσφαιριστή...

Η Μπάρι θέλει τον Τζιμπούρ
Μετά το Ανόβερο μία ακόμα... νύφη ενδιαφέρθηκε για τον Ράφικ Τζιμπούρ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it". Τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό τον οποίο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν "καίγεται" να κρατήσει στο ρόστερ , έχει βάλει στο στόχαστρό της η νεοφώτιστη στα "σαλόνια", Μπάρι.

"Ο ελληνικός σύλλογος δεν ταξιδεύει σε ήρεμα νερά από οικονομικής άποψης, και είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει ακόμα και ως δανεικό με το δικαίωμα αγοράς του. Πρόκειται για παίκτη περιοχής, γεννημένο το 1984, που αξίζει περίπου 4.000.000 ευρώ ενώ για για τον παίκτη έχουν επίσης κινηθεί Φιορεντίνα και Αταλάντα", αναφέρει το δημοσίευμα.

Η λίστα για το Europa League
Τους 25 ποδοσφαιριστές που θα συμπεριληφθούν στη λίστα του UEFA Europa League, δήλωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ. Αυτοί είναι οι: Αραμπατζής, Σάχα, Λούκατς, Καφές, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Χουάνφραν, Ενσαλίβα, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Κουτρομάνος, Μάκος, Καράμπελας, Μπλάνκο, Μπερνς, Παυλής, Κυργιάκος, Γιαχάγια, Ιορντάκε, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης, Χετεμάι, Γκέντσογλου, Λεονάρντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES