11 Αυγ 2009

Hττήθηκε από την Κιέβο ο Αρης


ην ήττα με 1-0 γνώρισε ο Αρης από την Κιέβο Βερόνα, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Οι "κίτρινοι" ήταν καλύτεροι από την ιταλική ομάδα, η οποία σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα, με τον Γιούνγκο σε μία από τις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησε στον αγώνα.

Απουσίασαν για την ομάδα του Μαζίνιο, οι διεθνείς Σανέλ Γιάχιτς, Κρίστι Βανγκέλι, Σεμπαστιάν Αμπρέου και ο ασθενής Θέμης Κουλουχέρης.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης (56' Πέσκοβιτς), Νέτο (62' Φλάβιο), Νασούτι, Ρονάλντο, Αράνο, Ναφτί (62' Ρόβας), Γκαρσία (88' Πρίττας), Γκρασιάν (70' Λαμπριάκος), Χαβίτο (46' Κάλβο), Κόκε, Κάμπορα (81' Αραβίδης)
ΚΙΕΒΟ: Σορεντίνο, Σκαρντίνα (80' Μαρκέζε), Μαντοβάνι, Πίντσι (80' Μόρο), Μαρκολίνι (80' Χανίνε), Λουτσιάνο (46' Ριγκόνι), Αριάτι (62' Ιούνκο), Φρέι (46' Μαλάγκο), Πελισιέρ, Ντε Πάουλα (62' Μπεντιβόλιο)

Το επόμενο φιλικό των «κιτρίνων» είναι την Πέμπτη, κόντρα στην Ουντινέζε.

Δηλώσεις
Ιομάρ Μαζίνιο: «Η αλήθεια είναι πως με την ένταση που παίξαμε είμαι χαρούμενος. Το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι άτυχο, καθώς ελέγχαμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι η αντίπαλος θα αμυνθεί. Είμαι ευχαριστημένος από το ρυθμό που είχαμε, κάναμε ευκαιρίες για γκολ, τις οποίες δεν αξιοποιήσαμε και αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε. Οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε καλή στιγμή, είμαι ικανοποιημένος από την καλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Ο κορμός είναι αυτός που ξεκίνησε στο πρώτο ημίχρονο, σε κάποιες θέσεις δεν έχω κατασταλάξει ακόμη. Μέχρι την πρώτη αγωνιστική η ομάδα θα είναι έτοιμη. Η κούραση αυτήν τη στιγμή είναι λογικό να βγαίνει».

Φρανθίσκο Χαβίτο: «Παίξαμε πολύ καλύτερα από την αντίπαλο μας. Μας έλειψε το σωστό τελείωμα στις φάσεις. Δεν ανησυχώ αυτήν τη στιγμή. Η ιταλική ομάδα αμυνόταν συστηματικά. Αν δεν είχαμε δημιουργήσει τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε θα ανησυχούσα παραπάνω. Θεωρώ ότι σύντομα θα είμαστε εκεί που θέλουμε».


Επέστρεψε ο Αουρέλιο, στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο ο Λέμπο
Στο μεταξύ, ο Μάρκο Αουρέλιο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και προπονείται εκ νέου με την ομάδα του Αρη. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ δεν στη Ράσιγκ Σανταντέρ με τηνμορφή δανεισμού "ναυάγησε" με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Ντιόγο Σιστόν ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Τέλος ο Αλεχάντρο Λέμπο που έλυσε την συνεργασία του με τον Αρη θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Νασιονάλ Μοντεβιδέο, την ομάδα που αγωνιζόταν πριν από δύο χρόνια...

Παρελθόν ο Σιστόν, δανεικός ο Μπατιόν
Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Ντιόγκο Σιστόν γνωστοποίησε τη Δευτέρα η ΠΑΕ Αρης. "Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ντιόγκο Σιστόν. H ΠΑΕ Αρης ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την μέχρι τώρα προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση από τους "κίτρινους".

Τη Θεσσαλονίκη και τον Αρη αποχαιρετά και ο Ρομπέρτο Μπατιόν, ο οποίος ταξιδεύει για την πατρίδα του ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Μπάνφιλντ στην οποία θα αγωνιστεί δανεικός για την περίοδο 2009-2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES