24 Δεκ 2009

Προχωράει το πλάνο…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το σχέδιο «σωτηρίας» των μετόχων για να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο, όπως αποκάλυψε η «SportDay». Το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν διαψεύστηκε, όπως συνέβη το προηγούμενο διάστημα με άλλα δημοσιεύματα του Τύπου.

Το μόνο που σχολίασαν οι μέτοχοι μέσω της ΠΑΕ είναι πως «όταν θα είμαστε έτοιμοι, θα προβούμε σε ανακοινώσεις». Όπως έγινε γνωστό, οι μέτοχοι θα βγουν μπροστά περίπου στις 10 Ιανουαρίου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο οικονομικός έλεγχος στην «Ένωση».

Εκείνο που πρέπει να αποφασιστεί είναι τι θα γίνει με τις Morgan Stanley και Puma για να απελευθερωθούν οι μετοχές της ΠΑΕ (ώστε να μην είναι στον αέρα με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους μετόχους), προκειμένου να διαπιστωθεί τι θα γίνει με τα χρέη της «Empire». Σε κάθε περίπτωση οι μέτοχοι θα προσπαθήσουν να δώσουν τα χρήματα που θέλουν οι δύο εταιρείες και στη συνέχεια να ασχοληθούν με άλλα ζητήματα.

Η νέα μετοχική ομάδα θέλει να προετοιμαστεί σε όλα τα επίπεδα για να παρουσιαστεί στον κόσμο της ΑΕΚ, εξηγώντας το σχέδιό της. Το πλάνο που καταρτίζουν προβλέπει ότι θα γίνουν μεταγραφές, αλλά και περικοπές εξόδων (τουλάχιστον όσον αφορά στην ΠΑΕ), προκειμένου να κλείσουν οι πληγές του παρελθόντος. Δεν αποκλείεται να αναβληθεί η προγραμματισμένη για τις 30 του μήνα γενική συνέλευση της Εταιρείας.

Εν τω μεταξύ, οι μέτοχοι αναμένουν με ενδιαφέρον την τηλεοπτική συνέντευξη του Χαράλαμπου Κοζώνη (δεν ήταν βέβαιο ποιο κανάλι θα πάρει τη συνέντευξη από το Σικάγο). Η νέα μετοχική σύνθεση και οι νομικοί της εκπρόσωποι θα κάνουν μια παύση την Κυριακή για να μάθουν ποια νέα έγγραφα-εγγύηση της οικονομικής του ισχύος θα ρίξει στο τραπέζι το πρώην επίδοξο αφεντικό της ΑΕΚ.

«Θα ελέγξουμε νομικά τη γνησιότητα όποιων εγγράφων δημοσιοποιήσει, αν βέβαια εμφανιστεί και δημοσιοποιήσει έγγραφα», ήταν το σχόλιο που έγινε εν όψει της κυριακάτικης παρουσίασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES