24 Δεκ 2009

Το σχέδιο …άμυνας

Την χρησιμοποίηση του Κώστα Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας σκέφτεται ο Νίκος Νιόπλιας σε κάποια από τα παιχνίδια της νέας χρονιάς και ειδικά σε αυτά με αντιπάλους σαφώς υποδεέστερες ομάδες από τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο …τεστ ήταν άκρως επιτυχημένο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Νιόπλιας, τότε, τοποθέτησε στο κέντρο την άμυνας τον Κώστα Κατσουράνη με αποτέλεσμα να απελευθερώσει μία θέση στη μεσαία γραμμή. Αυτή καλύφθηκε από τον Σωτήρη Νίνη και οι πράσινοι μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο πέτυχαν τέσσερα γκολ.

Μάλιστα, ο Νίκος Νιόπλιας σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον διεθνή αμυντικό μαζί με τον νέο στόπερ (εφόσον αυτός αποκτηθεί). Από την μία θα έχει την δύναμη του …τύπου Παλέτα παίκτη και από την άλλη την ποιότητα και τη σιγουριά του Κατσουράνη.

Μόνο ελεύθερος ο Ταυλαρίδης

Μερίδα Τύπου έκανε λόγο την Πέμπτη για την απόκτηση του Στάθη Ταυλαρίδη. Ο αμυντικός της Σεντ Ετιέν έχει προταθεί στο τριφύλλι αλλά όμως δεν θεωρείται ότι έχει τα στοιχεία εκείνα του αμυντικού που θα λύσει τα προβλήματα της πράσινης άμυνας. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την γαλλική ομάδα. Τότε ίσως ο Παναθηναϊκός να εξετάσει την περίπτωσή του.

Η σύσκεψη για Παλέτα

Στο ραντεβού που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα μεταξύ Πατέρα, Αντωνίου και Νιόπλια θα κριθεί εάν θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση ενός αμυντικού, με το όνομα του Παλέτα να ξεχωρίζει.

Την Τετάρτη ο αντιπρόεδρος της Μπόκα Τζούνιορς μίλησε στο prasinanea.gr και έκανε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Παλέτα αλλά έχει ανοιχτή γραμμή ο Κώστας Αντωνίου με τον πρόεδρο της ομάδας της Αργεντινής.

Το σημαντικό είναι ότι δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη τον Ιανουάριο με προοπτική αγοράς. «Αν είναι συμφέρουσα γιατί να μην την δεχθούμε», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES