24 Δεκ 2009

ΑΕΚ: Οι φίλαθλοι της «ένωσης», ο καλύτερος …χορηγός της

ΑΕΚ: Οι φίλαθλοι της «ένωσης», ο καλύτερος …χορηγός της Μπορεί εκεί «ψηλά» στην ΑΕΚ να η κοροϊδία να πάει σύννεφο, στις εξέδρες όμως του ΟΑΚΑ χτυπούν οι περήφανες «κιτρινόμαυρες» καρδιές των  της «ένωσης», με μοναδικό σκοπό να την στηρίξουν.


Αντί οι μέτοχοι να αναζητούν (;) τον τελευταίο χρόνο, επενδυτές και χορηγούς, από την Κύπρο ως την Αμερική, θα μπορούσαν κάλλιστα να κοιτάξουν λίγο πιο κοντά τους και να βρουν τον καλύτερο χορηγό της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, θα μπορούσαν να κοιτάξουν, στις κερκίδες του ΟΑΚΑ όπου βρίσκεται ο φίλαθλος κόσμος της «Ένωσης».
Μια καλή ερώτηση προς τον Ντέμη Νικολαϊδη, αν βέβαια είχαμε την ευκαιρία να του την κάνουμε, θα ήταν αν έχει μετανιώσει που το 2004 αντί να προτιμήσει να διοικήσει την ΑΕΚ, έχοντας από πίσω του, τις πλάτες δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων της ομάδας (μέλη αλά Μπενφίκα ή Μπαρτσελόνα), προτίμησε τελικά να στηριχτεί στους μετόχους που στην πορεία προέκυψαν α-μέτοχοι.
Το ότι η ΑΕΚ είναι ο λαός της, δε χρειάζονται νούμερα για να το επιβεβαιώσει κανείς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και φέτος, στη χειρότερη δυνατή χρονιά που βιώνει η ομάδα, ο κόσμος της στέκεται, όσο μπορεί και όσο αντέχει, στο πλευρό της. Δε συζητάμε για τα εκτός έδρας παιχνίδια, στα οποία όποτε παίρνουν εισιτήρια οι «Ενωσίτες», μετατρέπουν τα γήπεδα σε μικρή Νέα Φιλαδέλφεια. Ακόμα και το «παγωμένο» ΟΑΚΑ... ζεσταίνεται από τις «κιτρινόμαυρες» καρδιές που χτυπούν στις εξέδρες του.
Μέσος όρος προσέλευσης φέτος 16.223 εισιτήρια
Παρά τα φοβερά προβλήματα και την κοροϊδία από τους μετόχους, το μέτριο αγωνιστικό θέαμα και την έλλειψη βασικών στόχων από τον Οκτώβρη κιόλας, οι φίλοι της ΑΕΚ πάνε φέτος στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό ότι η «Ένωση» έχει δώσει φέτος επτά εντός έδρας παιχνίδια, έχοντας κόψει κατά μέσο όρο, 16.223 εισιτήρια, δηλαδή μόλις 1.100 λιγότερα απ ότι ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που πουλήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι. Την περσινή περίοδο, τα εισιτήρια που είχαν κοπεί στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και σε επτά εντός έδρας παιχνίδια, ήταν 16.314, δηλαδή μόλις 91 περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES