21 Δεκ 2009

ΑΡΗΣ: Φουλ για επιθετικό

Ικανοποίηση για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και αισιοδοξία για το μέλλον υπάρχει στις τάξεις του Άρη. Οι «κίτρινοι» από σήμερα (21/12) και για μία ολόκληρη εβδομάδα θα απολαμβάνουν την εορταστική άδεια που τους έδωσε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Το ενδιαφέρον μετατίθεται πλέον στα μεταγραφικά, όπου βασικό μέλημα είναι η απόκτηση ενός επιθετικού. Ο Αργεντινός προπονητής του Άρη φέρεται να έχει καταλήξει σε κάποιον ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Για να προχωρήσει η απόκτησή του θα πρέπει να διευθετηθεί το ζήτημα της λύσης συμβολαίου του Σεμπαστιάν Αμπρέου, ο οποίος καταλαμβάνει θέση ξένου. Αυτό αποτελεί τυπική διαδικασία και αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες. Μάλιστα ο Ουρουγουανός επιθετικός πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μάλαγα.

Εξάλλου, απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησης μέσου. Κι αυτό γιατί ο Σάκης Πρίττας ικανοποίησε τον Έκτορ Κούπερ με την εμφάνισή του και φαίνεται πως κερδίζει έδαφος για να πλαισιώνει τον Ναφτί στα αμυντικά χαφ στη συνέχεια της περιόδου. Όσο για τον Νταρίο Φερνάντες, όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του και επιστρέψει στις προπονήσεις, όλα δείχνουν πως θα αναλάβει έναν πιο δημιουργικό ρόλο στο χώρο του κέντρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES