21 Δεκ 2009

Ραντεβού, συγχώρεση και πρόστιμο!

Ο Νικόλας Πατέρας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα δήλωσε πως μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει ραντεβού ανάμεσα στον ίδιο, τον football manager, Κώστα Αντωνίου και τον τεχνικό της ομάδας, Νίκο Νιόπλια προκειμένου να θέσουν επι τάπητος όλα τα ζητήματα, με κυριότερο αυτό της μεταγραφικής ενίσχυσης του Παναθηναϊκού, αλλά και των πωλήσεων-αποχωρήσεων ορισμένων ποδοσφαιριστών
Τα λένε για στόπερ και Μάτος
Αυτή η συνάντηση όλα δείχνουν ότι θα γίνει μέσα στο προσεχές 48ωρο, με τις πληροφορίες να ορίζουν σαν πιθανότερη μέρα την Τρίτη (22/12). Ο Νιόπλιας από την πλευρά του, σύμφωνα και με όσα έχει δηλώσει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του "τριφυλλιού" θέλει έναν ποδοσφαιριστή, καλύτερο από τους υπάρχοντες, για το κέντρο της άμυνας των "πρασίνων", προκειμένου να συμμαζέψει τα κακώς κείμενα και να κάνει την διαφορά.
Παράλληλα, δεν αποκλείεται να τεθεί και θέμα επιστροφής του Μαρσέλο Μάτος, ένα ενδεχόμενο το οποίο παίζει δυνατά, όπως έχουμε αναφέρει, καθώς η απουσία του Σιμάο στο Κόπα Αφρικα θα δημιουργήσει κενό στον ανασταλτικό τομέα της μεσαίας γραμμής.
Πρόστιμο 20.000€ στον Κλέιτον
Κατά τα άλλα, η απερίσκεπτη ενέργεια του Σίλβα Κλέιτον να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ με ταξί για το σπίτι του, μόλις έμαθε ότι είναι εκτός 18άδας του αγώνα με τον ΠΑΣ, εξόργισε τον Νικόλα Πατέρα και κατόπιν απόφασης του προέδρου της πράσινης ΠΑΕ θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 20.000 ευρώ!
Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός που είχε βγει πρόσφατα από το... ψυγείο, επειδή έχει χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Νίκο Νιόπλια, έδωσε μία και έχυσε την καρδάρα με το γάλα, με συνέπεια να τίθεται εκ νέου θέμα αποχώρησης του από τον Παναθηναϊκό, εφόσον έρθει μια συμφέρουσα πρόταση...
Δεν δίνεται συνέχεια με Λέτο
Το περιστατικό με τον Κλέιτον δεν ήταν το μόνο που σχολιάστηκε αρνητικά από τους "πράσινους", καθώς συνέβη και άλλο ένα, αυτή τη φορά κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ως γνωστόν, ο Σεμπάστιαν Λέτο δυσφόρησε έντονα όταν έγινε αλλαγή από τον προπονητή του, κάτι που έγινε αντιληπτό απ' όλους όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, αλλά και από εκείνους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση από την τηλεόραση.
Ωστόσο, όπως έλεγαν από την ΠΑΕ, τα δυο περιστατικά δεν συσχετίζονται, αφού ο μεν βραζιλιάνος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, καθώς δεν επιτρέπεται να φύγει από το γήπεδο, ο δε αργεντίνος απλά είχε μια αντίδραση πάνω στην ένταση του αγώνα. Ετσι, δεν δίνεται συνέχεια από τους "πράσινους" με τον Λέτο να παίρνει... συγχωροχάρτι επί της παρούσης, γιατί στην πορεία δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο Νιόπλιας...
Τέλος, μετά τη μεσημεριανή (20/12) γιορτή του "Πανάθα", οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ελεύθεροι για μία εβδομάδα, ώστε να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων με τα δικά τους πρόσωπα, με τον Νίκο Νιόπλια να περιμένει τους "πράσινους" για προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας την επόμενη Δευτέρα (28/12).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES