21 Δεκ 2009

ΛΑΡΙΣΑ: Άρχισαν τα όργανα

Η αποκαρδιωτική εικόνα της Λάρισας στο χθεσινό αγώνα με τον Λεβαδειακό (ήττα 3-0), που την φέρνει με το ένα πόδι στη ζώνη του υποβιβασμού, ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» για τους φιλάθλους των «βυσσινί». Περίπου 60 από αυτούς, περίμεναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα την επιστροφή της αποστολής της ΑΕΛ και όταν οι παίκτες και ο προπονητής βγήκαν από το πούλμαν, αποδοκιμάστηκαν έντονα.

Ο μόνος που θέλησε να απαντήσει στους εξαγριωμένους φιλάθλους, ήταν ο Αρκάντιους Μάλαρτζ ο οποίος πήρε όλη την ευθύνη πάνω του λέγοντας χαρακτηριστικά «εγώ φταίω» με τους οπαδούς να τονίζουν ότι δεν στέκονται μόνο στον αγώνα με τον Λεβαδειακό αλλά στην πολύ άσχημη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος. «Η ομάδα είναι άρρωστη» σημείωναν, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τη διοίκηση.

Στη συνέχεια στράφηκαν προς τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη ρωτώντας τον αν είναι ικανοποιημένος με τη απόδοση της Λάρισας και αφού εισέπραξαν αρνητική απάντηση του ζήτησαν έμμεσα να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο 41χρονος τεχνικός αρκέστηκε στο να τους πει ότι πιστεύει στους ποδοσφαιριστές του, αφού αποτελούν προσωπική του επιλογή και δεν μπορεί να τους αφήσει στα δύσκολ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES