21 Δεκ 2009

Οταν δεν τραβάνε τα «αστέρια» σου...

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος είναι ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, με τους Μπαλάφα, Κανακούδη και Σιαλμά. Οι τρεις παίκτες βρέθηκαν ξύπνιοι στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή του ΠΑΣ παραμονή του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό, τα ξημερώματα, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον πειθαρχικό κανονισμό της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας των «νεοφώτιστων» έχει αποφασίσει να τους τιμωρήσει και δεν αποκλείεται ακόμη και το ενδεχόμενο διακοπής των συμβολαίων τους.

Από εκεί και πέρα, πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μοίρασε το πριμ των 50.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί για την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό χωρίς όμως να συμπεριλάβει τους προαναφερθέντες. Συμφωνά ωστόσο, με πληροφορίες αναμένεται να πάρουν το μερίδιο τους σήμερα.

Από τη μεριά της διοίκησης δεν έχει ειπωθεί τίποτα για το συγκεκριμένο συμβάν που φαίνεται ότι έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ότι θα έπρεπε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως θα τους ζητηθεί να απολογηθούν για το περιστατικό. Το πιο πιθανό είναι ότι οι τρεις ποδοσφαιριστές θα τιμωρηθούν με χρηματικό πρόστιμο.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς, ο Γιάννης Στάθης θα υποβληθεί σήμερα σε αξονική τομογραφία ώστε να δει σε τι στάδιο βρίσκεται η αποθεραπεία του, ενώ σχετικά με τον τραυματισμό του Νίκου Γεωργιάδη στο γόνατο, δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES