11 Νοε 2009

Δικτυώνεται παντού!

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να αναπτύξει συνεργασία με ομάδες από τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης συνεχίζεται. Ο Κώστας Αντωνίου, πιστός στην προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι, θα μεταβεί σήμερα στην Ισπανία για να συζητήσει με ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν θέματα που αφορούν την οργάνωση και τη συνεργασία με τους «πράσινους».

Μαζί με τον football manager της ΠΑΕ θα βρίσκεται και ο διευθυντής Φάνη Βουτσαρά, κάτι που ουσιαστικά αποδεικνύει ότι η κουβέντα σε πρώτη φάση δεν θα αφορά το μεταγραφικό σκέλος, αλλά το οργανωτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες πρώτος σταθμός των δύο αντρών θα είναι η Βαρκελώνη. Οι Ρασίνγκ Σανταντέρ (σ.σ. δανεικός ο Μόρις) και η Εσπανιόλ (σ.σ. επαφές από πέρσι) είναι οι δύο πρώτες ομάδες που βρίσκονται στη λίστα. Από κει και πέρα φαίνεται ότι θα υπάρξει συνάντηση και με ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης, με τους οποίους οι καλές σχέσεις κρατούν από πέρσι όταν το «τριφύλλι» είχε ενδιαφερθεί για τον Ρόιστον Ντρέντε.

Το πρόγραμμα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για αυτές τις επαφές θα αναλωθεί σε: Κουβέντα για θέματα οργάνωσης, τμήματα υποδομής, σκάουτινγκ παικτών που αγωνίζονται στη χώρα (η κάθε ομάδα θα εκφέρει άποψη για μία περίπτωση που απαραίτητα δεν θα πρόκειται για ποδοσφαιριστή της) και μεταγραφές μεταξύ τους… Θυμίζουμε πως μέχρι στιγμής οι «πράσινοι» έχουν επισκεφτεί τις Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία και Ρωσία.

Μεταγραφές και παραχωρήσεις…

Η μεταγραφική περίοδος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα από την έναρξή της. Η πρώτη θέση στη βαθμολογία και η (εκτός απροόπτου) πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, σαφώς και προκαλεί ικανοποίηση, αλλά αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα ότι ο Παναθηναϊκός είναι πλήρης. Ή καλύτερα, εξίσου καλός σε όλες τις γραμμές του γηπέδου.

Η αδυναμία από τους αρμόδιους έχει εντοπιστεί στην άμυνα. «Αν θα γίνει κάποια κίνηση θα αφορά αριστεροπόδαρο στόπερ. Προτεραιότητα είναι οι παραχωρήσεις», είχε πει ο Κώστας Αντωνίου σε ξένο μάνατζερ. Βέβαια, να ξεκαθαρίσουμε ότι από την ΠΑΕ έχει σαφηνιστεί επανειλημμένως ότι εμπιστεύονται τον Σεντρίκ Καντέ. Στο τέρμα που υπήρχε τους προηγούμενους μήνες θέμα, ο Τζόρβας έχει ικανοποιήσει και τουλάχιστον τον Ιανουάριο δεν θα γίνει κίνηση για άλλον. Μην ξεχνάμε και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος αν τελικά δεν πει το «ναι» για ανανέωση, το «τριφύλλι» θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του.

Από κει και πέρα, το βάρος θα πέσει σίγουρα στις παραχωρήσεις όσων δεν υπολογίζονται. Και αναφερόμαστε φυσικά στους Κλέιτον, Μάντζιο και Τζιόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


powered by Agones.gr (Στοίχημα)

GEOMAP


counter

LIVE SCORES